Windows firewall ne radi svoj posao kako spada, pa sam instalirao outpost. Outpost javlja sve uglavnom regularno dok nedavno nije javio da se nesto sto nije povezano sa niti jednim procesom pokusava negdje spojiti. Tcpview program od microsofta javlja gomilu system procesa sa PID 0 koji imaju nekakve konekcije prema svugdje, od localhosta do nekih meni nepoznatih ip adresa. Guglah PID 0 i pise da je to system idle proces, pa mi nije jasno sto on ima bilo kakve network konekcije otvarati. A sto se otpakiranih fajlova tice, nikakav download manager ne koristim, vec skidam sa utorrentom i u zadnje vrijeme sa qbittorrentom. I to sto skinem provjerim, bude sve u redu, vratim se za komp nakon 15 minuta, fajlovi otpakirani. Titlovi su mijenjani na isti nacin. Podesim za odredjeni film, odem u wc pisat, vratim se nazad, promijenjeno...a bila je samo pauza ukljucena pritiskom na space. Mijenjanje tipki misa mu je samo jedan od "stosova", takodjer sam primjetio da je instalirao nekakav nevidljivi network adapter, koji se inace u windowsima ne vidi, ali odlaskom na device manager pa show hidden devices se vidi. A zadnji "stos" mu je instalacija nekakvog virtualnog usb sticka, no nemam pojma cemu to.