View Single Post
Staro 23.07.2013., 02:53   #2154
mitja
Premium
Moj komp

mitja's Avatar

Datum registracije: May 2009
ja sam također ocijenio da bih prihvatio lošu grafičku u zamjenu za još 2 gb ram-a i malo jači proc, pa sam uzeo jedan primjerak 270E5V-X01HS danas u centro.hr.
dojmovi: ekran je očekivano loš (ova mat presvlaka mi se sviđa, doduše). sama izrada laptopa djeluje dosta dobra, tipkovnica se ne uvija, touchpad djeluje plastično (ali ne i kao da će se strgati svaki čas).

zvučnici su okej (premda mi je ovo prvi laptop pa i ne mogu baš procijeniti).
s driverima sam se jebo nešto više nego što sam očekivao. instalirao sam win7, i prvo dao njima da na dvd-u koji je došao s laptopom pronađu sve drivere koje mogu, a onda ostatak krenuo instalirati redom. program koji se nudi za instalaciju sa tog dvd-a je zamišljen kao neki centar za instalaciju, podešavanje, dijagnostiku i štajaznamštasvene... ne sviđaju mi se baš takve stvari pa sam zaobišao. sa stranice sam na kraju skinuo drivere za chipset, external i internal vga, lan, wlan, touchpad i sa kartice "software" sam uzeo onaj program "easy settings" (što je izgleda neophodno, jer mi neke fn tipke prije toga uopće nisu htjele raditi).

ako to ikome nešto znači, windowsi su dali experience index od 6.9 iz drugog pokušaja (rezultati su isti kao i kod forumaša ispod).
ventilator uglavnom stalno radi na lagano (ima i neki "silent mode" za uključiti, kad postane malo tiši).

što se tiče baterije, nju nisam još ni raspakirao, jer me zanimalo ako netko ima neku informaciju oko vječnog pitanja prvog punjenja. jel da je napunim do kraja, ili dal da ju samo ubacim i počnem koristiti, ili što?

Zadnje izmijenjeno od: mitja. 06.08.2013. u 17:19.
mitja je offline   Reply With Quote