Da najbolje da su apsolutno svi fer-ovci nasli posao u struci mozes si misliti, samo neznam sto je onda s hrpu ljudima koje ja osobno poznam sto uopce rade na burzi s stim diplomama. Nevjerujem da su apsolutno svi ti ljudi nesposobni jer je takvo razmisljanje nerealno i nezrelo.
Sada kome krivo kome pravo ja stojim iza svojih napisanih rijeci jer ja sam za razliku od nekih sve to prosao, i pratim kakva je situacija na terenu tako da nisam bubnuo tek toliko da sam nesto bubnuo.
Prosla su vremena kada se nekada lajicki sortiralo ovo su najbolji faksevi, a oni drugi nevaljaju nista i da u skladu stime ces pronaci posao u struci.
Meni osobno TVZ nije valjao nista, kao niti mnogim studentima koji su ga u roku zavrsili. Tako da su neki sebi i ostalima ipak priznali da nakon svega toga nisu nista naucili jer je bila farsa na tom faksu. Zato sam se nakoncu ispisao jer sam bio skroz razocaran stim studijem i to jos prije zavrsetka studija, a ne zato sto mi nije islo. Naravno da ima ljudi koje poznam da su nasli posao u struci s TVZ diplomama to nisam nikada osporavao.
Vec ocu drugim rijecima reci da u danasnje vrijeme se nude otkazi, a ne prazna radna mijesta.
A ovo da drzava ponudi TVZ-u prazna mijesta na Borongaju meni je to jos najvise od svega smijesno.
Jer nitko nerazmislja o tome, a zasto bi ministarstvo uopce ponudilo takvo nesto upravo bas ni vise ni manje nego TVZ-u u odnosu na ostalih konkurenata (fakseva) ta prazna mijesta ?
Neda se meni dalje raspravljati jer vidim da su neki krivo protumacili, a neki se i uvrijedili. Ako ima ko kakvih pitanja uz vezi studija MEV-a i TVZ-a mogu me slobodno kontaktirati putem pm nema uopce frke bio sam na oba dva studija tako da sve znam. Al da cu se i dalje prepirati u stilu moj je faks bolji od tvojeg u to necu ulaziti jer ja imam i pametnijeg posla od toga.