View Single Post
Staro 22.07.2013., 18:11   #2150
d0magoj_OS
Banned
Moj komp

Datum registracije: Nov 2011
od furija sam čuo samo negativne stvari,ne volim blatiti ljude koje ne upoznam ali od njih 20 jedno 18 mi je prepričalo loše iskustvo sa furijem.danas je bio na cijepljenju ima još gliste ali danas je dobio tablete protiv njih,star je 2 i pol mjeseca nema nikakvih znakova bolesti i nista slicno,..platio sam 2 cijepiva i vitamine 250 kn u vetosan.sada ide prehrana pravilna kako treba.DEBILI tj debil koji mi ga je prodao treba ga tužiti a vjerovatno cu mu i platiti pola novaca ili nesto se posvadati...rekao mi je da je pas star 6 tjedana nije star je 9 tjedana trebao je već biti cijepljen 2 puta dosao sam u zadnji cas da sam cekao jos tjedan dana bilo bi drame.davao mu je hranu za odrasle od koje pas se ne moze razviti kako treba nego zakrzlja sva sreca jos je mlad pa sam mu kupio neku posebnu hranu za štence sa proteinima i vitaminima za štenad...4.8 opet imam pregled ali 100 % ako sad nastavi pravilno se hraniti i dobije jos jednu tabletu protiv glista za 14 dana je 100% zdrav i normalan pas.vjerovatno da je ostao 2,3 tjedna duže kod vlasnika nebih ni preživio,em što nije dobijao dovoljno hrane još je dobijao i krivu,držan vani ograđen nekim ciglama,...sva sreća pa sam ga uzeo :S
[COLOR="Red"][B][U]

Zadnje izmijenjeno od: d0magoj_OS. 23.07.2013. u 08:56.
d0magoj_OS je offline   Reply With Quote