View Single Post
Staro 22.07.2013., 16:31   #2200
tutix
Premium
Moj komp

tutix's Avatar

Datum registracije: Jan 2006
Citiraj:
Autor hedgehog Pregled postova
Da, al nije isto dual cpu, 512 RAM-a i single GPU na iOS-u i Androidu..neke igre rade puno bolje na iPadu 2 od mog strica nego na mom Nexusu 7 (tipa pitfall, temple run i još neke)..nije da su na Nexusu neigrive, ali load time je manji na iPadu i ima više FPS-a..i meni je van svake pameti kupovati bilo šta od Applea jer je sve precijenjeno, ali kažem da njima nije potreban hardware kakav je potreban Androidu
Da, ali to nešto govori i igrama kako su isprogramirane ne samo o hardveru ili OS-u. iPadova je zasad izašlo 5, lakše je igru ispolirat za 5 uređaja nego za 300.

Citiraj:
Autor Mommistake Pregled postova
Još jedno pitanjce.

Ipad2, da li se to isplati uzeti? Znači meni treba više manje za faks, mailovi, čitanje i slično. Igre, ali ne neke ultra high, angry birds i slične stvarčice

Znači njuškalo, ipad 2, 16-32gb.
Ovisi koliko love?

Mailovi i čitanje ti je isto na svakom, ako trebaš za neke stvari za faks preporučam nešto na Androidu, storage je bolje riješen i imaš više aplikacija za otvaranje Office dokumenata. Ali ako pare nisu problem i ak ti se da zajebavat sa iTunesima uzmi iPad 2. Mislim da će ti to isto sve radit i na Pipaču S2 recimo. Samo nemoj uzimat iPad prve generacije, ima premalo RAM-a za normalan rad...
tutix je offline   Reply With Quote