View Single Post
Staro 22.07.2013., 14:08   #252
Bartuc
The All Seeing Eye
Moj komp

Bartuc's Avatar

Datum registracije: Mar 2007
Citiraj:
Autor nex Pregled postova
Igranje cega? Senzor je defektan i ima malo kolicinu akceleracije koju ces primjetiti ako igras FPS-ove i vazna ti je preciznost. S druge strane, G700 se ionako kupuje zbog ergonomije, broja tipki i wirelessa.
Senzor nije defektan, koristi Avago ADNS-9500 što je vjerojatno najbolji senzor za gaming. Akceleracija je potpuno neprimjetna, nema teoretske šanse da se osjeti u bilo kakvim igrama, "low ili high sense". Latencije ili laga također nema, sa 1kHz osvježavanjem je praktički identično iskustvo kakvo nude žičani miševi, čak i kad je baterija pred izdisajem.

Ergonomski izgleda vrhunski, ali uglavnom rijetko kome sjeda u ruku kako spada. Ja baš i nisam zadovoljan ergonomijom i žao mi je što nisam uzeo Naosa ili čak Kone+ pa makar koristi Philipsov Twin Eye senzor koji qurca ne valja.

Prednosti su još to što ima internu memoriju i driveri su stalno sa mišem, jednom ga podesite i na koji god komp sjednete, gore su vaše postavke za DPI i sl. I naravno extra red gumbića kod palca što dobro dođe u igrama, s time da treba malo navikavanja pošto su dosta zgusnute. Također je jebeno što kabel ne služi samo za punjenje već prebacuje miša u žičani mod rada, za razliku od npr. K800 tipkovnice koja nema prijenos podataka preko kabla.

Mana, osim ergonomije koja je subjektivna, je i to što baterija traje samo cca 3 dana, tako da je često na kablu. Ja dosta igram i držim ga uvijek na high performance postavkama (1kHz polling rate, minimalan standby itd.), tak da može i dulje držati ako ga koristite za rad/surfanje i stavite na 100Hz i sl.

Ostalo je sve zbilja vgg i miš radi na bilo kakvoj podlozi jednostavno perfektno, hoćeš deku, poplon, kauč, drvo od stola. Jedino na prozirnom staklu baš ne radi, jebiga Ja ga koristim na Steelseries Qck+, ali probao sam ga po svemu
Bartuc je offline   Reply With Quote