View Single Post
Staro 22.07.2013., 10:02   #2148
d0magoj_OS
Banned
Moj komp

Datum registracije: Nov 2011
Citiraj:
Autor brodjo Pregled postova
Imaš za istu cijenu, u pet-centru 10kn više, 12kg Brit Care koja je bez žitarica, samim time puno bolja za psa. Je da je 3kg manje, al je jednostavno kvalitetnija pa razmisli
a bila je ta -_- i u pet centru su mi rekli da ova koju sam uzeo je bolja za američkog stafforda..i baš sam ljut što mi rade sa psom i o neodgovornosti oko psa :S U leglu su mi rekli da štenca hranim sa hranom za odrasle pse što nakon jednog dana mi je bilo čudno i pas je dobio proljev,onda sam otišao u pet centar pa su mi dali gore navedenu hranu da mi vi kažete da ima bolje -_- onda su mi u pet centru rekli da psa ne moram cijepiti minimalno 8 tjedana,danas sam nazvao Vetosan(po meni najbolji veterinar u Osijeku) koji mi je rekao da hitno danas dođem kod njega da se pas trebao cijepiti već sa 6 tjedana -_- ja osobno neznam o psima puno ( ne dresura nego njihovo zdravlje),neželim mučiti psa ili ništa jednostavno neznam a količina krivih informacija kojom me bombardiraju svi je off the charts.
Danas u 16h idem kod veterinara pa ćemo vidjeti sve od a do ž,neka ga pregleda i sve se dogovoriti lijepo.kupio sam mu jedno 5 igračaka pa je autoamtski prestao gristi stvari i grize igračke kod mene nije ni tjedan dana a već ga gledam kao malog člana obitelji a ne psa jedva čekam da prođe sa veterinarom sve ok da znam da je on uredu
d0magoj_OS je offline   Reply With Quote