View Single Post
Staro 21.07.2013., 22:51   #2898
HAL
Premium
Moj komp

HAL's Avatar

Datum registracije: Dec 2007
Citiraj:
Autor Busola29 Pregled postova
Prvi Galiov item je banshe vail bar nekada prije. Znači jedan spell manje , normalno samo pravi igrači znaju tempirati ulti (podcjenjuju se mnogi ultiji heroja - npr skarner vidim da se ne igra , a to je grozan CC ...) , a uz to neznam da li mu ulti funkcionira sa "zonijom"....

Prije se igrao top , mid i support danas ga više rijetko vidim (vjerovatno i puno starih igrača ne igra...) Odigrao sam jednu partiju na negdje rating 1400 i lik je jednostavno iskerijao nam partiju... Prije sam igrao dosta sa galiom (u ekipi...) na 1600 ratingu i bilo mi je uvijek ugodno ga imati na svojoj strani... Znalo se dogoditi da lik kada bi igrao sonu iza mog ultija odmah potegne svoj ulti , to je bilo grozno ako obuhvatim svojim ultije par protivnika...
Postoji puno champova koji posao odrađuju bolje od Galia i i mislim da je to najveći problem. Imaš Banshe`s Veil, ali u biti ga nije problem skinut sa Galia pomoću nekog skillshota ili counter pickati njegov ulti sa nekim poput recimo Janne. Također treba ti vjerojatno i flash za hard engage. Zhonya mu prekida ulti, gotovo sam siguran.

Skarner je pak druga priča, po meni jedan od junglera koji treba rework pod hitno. Nema doslovno nikakav CC prije levela 6, dakle gankovi su mu najčešće smiješni, ukoliko igraš protiv nekoga tko warda. Damage mu je nikakav, a clear time isto za drek. Ulti mu counteraš sa jednim itemom i onda opet cijela priča pada u vodu. Također ako nema flash nemože napraviti hard engage, jer ga jaki disengage timovi (tipa da imaš Janna, Fiddle, Nami za support) doslovno skroz unište. Također je katastrofalno mana hungry.
HAL je offline   Reply With Quote