Poštovani, posjedujem napajanje xfx 650W na konf.
AMD FX-8350, XFX 7950, SSD 256GB, HDD 1 TB,
CRT Monitor Samsung (štedim za novi), DVD RW Samsung,
G.SKILL Ripjaws Z series, F3-12800CL9Q-16GBZL, DDR3 1600MHz, kit 4x4GB,
COOLERMASTER Hyper 412 Slim, i još 7 ventilatora. ASRock 990FX EXTREME3.
Komp je kupljen polovan star je 1g, u mom vlasništvu 2mj, sve radi ok, nije da ga previše koristim bili su ispiti ali znam zaigrat 3-4h neku igru.
Bivši vlasnik mi je preporućio da bolje posložim kablove, pa sam sve rastavio i složio opet, možda sam kablove i previše posavijao i pričvrstio radi urednosti ali radilo je sve normalno i još uvjek radi da se razumijemo. Ali sam primjetio da napajanje cvili, dok neiskljućim prekidać.Kada je raćunalo isključeno ( samo na struji, ne u radu).
Malo sam se igrao sa ventilatorima, pa sam ga prespajao dok je komp radio i radi i dalje, samo možda je to uzrok da nisam nešto zapalio u napajanju.Jer mi je na jednom ventilatoru izgorio onaj produžni kabal za drugi vent.
I radi urednosti sam sve spojio na jedan kabal iz napajanja, DVD, SSD i HDD. Možda je to preveliko opterećenje iako ih ima 4 nebi možda trebalo sobzirom da se DVD ni nekoristi.
Pa bih vas molio ako može pomoć oko tog cviljena, računalo i dalje koristim normalno se igram ali kada se ugasi se ćuje. Ponekad ja ćujem ponekad cura, znaći mjenja frek. pošto ja višlju Fr nećujem