View Single Post
Staro 21.07.2013., 11:38   #5894
The Man
Premium

The Man's Avatar

Datum registracije: May 2012
Citiraj:
Autor salvarez Pregled postova
Imao sam Sony Z, a sad sam na S4. S obzirom da sam kupio sonija za 700kn preko pretplate i prodao ga posle za vece novce, s tom razlikom sam si kupil S4. Da tak nije bilo, ne vrijedi tih 1000kn vise nesto bolja baterija i bolji ekran. Mislim da je to svima jasno.

Odma pitanje, ima tko vanjske baterije za mob za preporucit, osim onih kaj su se spominjale u par tema ispod? Treba mi za teren i poslovne puteve. Znaci jedno punjenje da izdrzi.
Meni nikada nije bilo jasno zašto proizvođač ne ponudi takve (provjereno dobre i funkcionalne) dodatke, kad je to čista zarada, a puno ljudi se boji kupovati kineske eksperimente i rado će platiti da mobitelu poveća funkcionalnost. Meni najviše fali onaj dock za punjenje baterije s naprimjer dvije dodatne baterije koje se istovremeno pune. Tako mobitel praktično nikada ne bi morali puniti, samo uzmeš novu bateriju, a staru staviš u dock, a onu drugu (napunjenu) staviš u fensi kutijicu koja prati dizajn mobitela i poneseš sa sobom, ako te nedaj bože ova u mobu iznevjeri. Kada dođeš doma onu napunjenu opet staviš u mob, a ove dvije nazad na punjenje u dock. OVO BI BILO ZA MENE OSTVARENJE SNOVA i tko to napravi prodat ću i kuću ako treba da si to kupim.

P.S. Ovo zadnje je šala, ali ipak sam odlučio napomenuti zbog onih koji ne kuže očito.

The Man je offline