Citiraj:
Autor Domi
Neki komentari za ovaj laptop?
http://www.centro.hr/detalji_proizvo...m-d1p03ea.aspx
Ja sam očito retardiran pa nisam uspio iskopati neki review.
Vidim da coconut kritizira HP-ove laptope i kvalitetu izrade; odnosi li se to i na ovu seriju Pavilion G6? Koje su uopće konkretne zamjerke, zašto bi Samsung/Lenovo/Asus bio bolji izbor?
|
Ja sam oduvijek bio fan hp-a i sada kada sam kupovao laptop prvi izbor je bio hp g7 medutim ovdje su ga popljuvali i kada sam dosao u links bio je tamo i hp i asus koji sam osobno uzeo i moram primjetiti da je asus na dodir nekako kvalitetnije izraden nekako mi ima neku "cvrstinu" ne znam kako bi to obiasnio mozda je subjektivno ali na dodir bolje lezi u ruci asus. O kvaliteti unutrasnjosti ne ulazim jer se ne razumum previse ali ja sam samo gledao na duljinu jamstva pri kupnji i svi su tu negdje a sta se tice produzetka jamststva recimo asus ima osnovno 24 mjeseca i dodatnih 12 je 480 kn a hp ima 12 i dodatnih 24 je 650. Nije neka razlika ali ipak svaka kuna je u ovo vrijeme bitna. Jedina zamjerka recimo u karlovcu na 2-3 mjesta za hp se moze kupiti produzetak a recimo za asus moram ici u zg i to isto nemaju svi nasao sam jedino u mikrolinu jedna zamjerka mala asusu