Citiraj:
Autor HAL
Ali po meni su kvalifikacije općenito loše, jer već kad su kopirali Starcraft 2 sustav, onda su ga trebali kopirati 100%. Tamo kada dođeš na jedno od prvih mjesta (mislim da prva 3) svoje lige (u ovom slučaju i divizije), onda je bitno da se zadržiš na tome jedno kraće vrijeme i dobiješ automatski promotion. Totalno je glupo da u LOL-u moraš duplo raditi kako bi napredovao, a prečesto su kvalifikacije najgori dio igre, jer su užasno stresne, a ovisiš previše o četvero drugih ljudi. A aspolutno najgora stavr ikada je da ako leavaš jedan game iz serije (na champ selectu) da gubiš cijelu seriju, tko se toga sjetio...
|
Ako se ne varam to su izmijenili, sada samo dobiješ jedan loss. Ali da, znam kako je to, riot client mi se DCa na 1 sec u champ selectu, a ja izgubim kvalifikacije zbog toga.
Općenito sustav mi je ok zbog tih divizija i to, ali mi je jako loš kada dođeš u promo/qual..ta fora da moraš gore ostati negko vrijeme (ajmo reći ako dođeš do 100, i onda da si od 100-70 nekih 5 narednih gejmova) i onda dobivaš promo bi bila ok.