View Single Post
Staro 20.07.2013., 09:07   #2891
X-Plosiv
Premium
Moj komp

X-Plosiv's Avatar

Datum registracije: Jan 2007
Citiraj:
Autor HAL Pregled postova
Ali po meni su kvalifikacije općenito loše, jer već kad su kopirali Starcraft 2 sustav, onda su ga trebali kopirati 100%. Tamo kada dođeš na jedno od prvih mjesta (mislim da prva 3) svoje lige (u ovom slučaju i divizije), onda je bitno da se zadržiš na tome jedno kraće vrijeme i dobiješ automatski promotion. Totalno je glupo da u LOL-u moraš duplo raditi kako bi napredovao, a prečesto su kvalifikacije najgori dio igre, jer su užasno stresne, a ovisiš previše o četvero drugih ljudi. A aspolutno najgora stavr ikada je da ako leavaš jedan game iz serije (na champ selectu) da gubiš cijelu seriju, tko se toga sjetio...
Ako se ne varam to su izmijenili, sada samo dobiješ jedan loss. Ali da, znam kako je to, riot client mi se DCa na 1 sec u champ selectu, a ja izgubim kvalifikacije zbog toga.

Općenito sustav mi je ok zbog tih divizija i to, ali mi je jako loš kada dođeš u promo/qual..ta fora da moraš gore ostati negko vrijeme (ajmo reći ako dođeš do 100, i onda da si od 100-70 nekih 5 narednih gejmova) i onda dobivaš promo bi bila ok.
X-Plosiv je offline   Reply With Quote