View Single Post
Staro 19.07.2013., 21:40   #2887
Busola29
Guest

Citiraj:
Autor HAL Pregled postova
Doslovno nema razlike između starog i novog sustava. Ovaj novi sustav je isključivo kozmetički "overlay" nad starim sustavom - dakle sada ti je ELO skriven, a razne divizije i lige služe tome da je igračima lakše shvatiti gdje se nalaze i da imaju opipljive kratkoročne ciljeve, ali i dugoročne. Također bodovi koje dobivaš ovise o tvom osobnom MMR-u, ali i MMR- ljudi sa kojima igraš i protiv kojih igraš, a MMR su razne kalkulacije koje Riot korisiti kako bi stavio igrače na mjesto gdje bi se trebali nalaziti. Kako bi povisio MMR trebaju ti dosta veliki "win streakovi" i onda doslovno igra odluči da pripadaš višoj ligi/diviziji i daje ti više bodova po pobjedi, a gubiš manje po porazu. Ovo je onak jednostavno objašnjenje.

I neznam kaj ti to stalno znači sa mlađim igračima, pa koliko ti imaš, 60?!

Btw. nisam mogao odoljeti, pao je Spirit Guard Udyr, iako ga ne igram. Predobro izgleda.
Stariji od 30 godina malo (33...) ... za ovu igru sam pretjerano star , a kada bi me poznavao čudio bi se da takav lik igra ovakvu igru , ali uvijek samo osim drugih gluposti u životu od utakmica , brija , volio i kompiće...

Hvala na odgovoru , ali mi je izrazito glupavo ako mi se čini da partije za viši rang se ne boduju ili se možda varam...

Što se tiče kvalitete igrača , a problem je što igra ima previše pubertetskih igrača koje bi valjda prvo trebalo upoznati sa nekom curom. Frustrirani , nabrijani , laju, ne fermaju ništa... , sjećam se WOW kada sam ga igrao 2005 i 2006 takve smo izbacivali iz gilde u sekundi. Predobrih igrača imali i prijavljivali se , ali to su likovi koji se ne znaju ponašati.

Imali smo postariju gildu u WOW-u (demos casual gilda od 270 ljudi koja je među prvima išla u MC...) , čak se sastali u Zagrebu koja je bila prava mješavina muških i ženskih pa smo se neki i uživo upoznali. Najzanimljivije je bilo da je WOW igrao pripadnik britanskih specijalaca direkt iz Iraka i npr. menadžerica (i to kakva...) koja radi u Dubajiu. Šteta da nema više stranica linkao bi Vam slike menadžerica je BILA TOP ! I onda ti dođe nadrkani klinac i dere se i psuje na žensku što je pogriješila preko team speak (to tako iritantno ispada ) da ti dođe da ga prebiješ uživo.
IGRA PREDOBRO , SPAVA doslovno na igri , ali uništava ZADOVOLJSTVO IGRE... Onda ga izbacimo , a on moli sorry gazda molim vratim me biti ću dobar... Netko mu je odbrusio : nema više kada smo ti nudili bonu nisi htio slušati
  Reply With Quote