Citiraj:
Autor HAL
Doslovno nema razlike između starog i novog sustava. Ovaj novi sustav je isključivo kozmetički "overlay" nad starim sustavom - dakle sada ti je ELO skriven, a razne divizije i lige služe tome da je igračima lakše shvatiti gdje se nalaze i da imaju opipljive kratkoročne ciljeve, ali i dugoročne. Također bodovi koje dobivaš ovise o tvom osobnom MMR-u, ali i MMR- ljudi sa kojima igraš i protiv kojih igraš, a MMR su razne kalkulacije koje Riot korisiti kako bi stavio igrače na mjesto gdje bi se trebali nalaziti. Kako bi povisio MMR trebaju ti dosta veliki "win streakovi" i onda doslovno igra odluči da pripadaš višoj ligi/diviziji i daje ti više bodova po pobjedi, a gubiš manje po porazu. Ovo je onak jednostavno objašnjenje.
I neznam kaj ti to stalno znači sa mlađim igračima, pa koliko ti imaš, 60?!
Btw. nisam mogao odoljeti, pao je Spirit Guard Udyr, iako ga ne igram. Predobro izgleda.
|
Stariji od 30 godina malo (33...) ... za ovu igru sam pretjerano star , a kada bi me poznavao čudio bi se da takav lik igra ovakvu igru , ali uvijek samo osim drugih gluposti u životu od utakmica , brija , volio i kompiće...
Hvala na odgovoru , ali mi je izrazito glupavo ako mi se čini da partije za viši rang se ne boduju ili se možda varam...
Što se tiče kvalitete igrača , a problem je što igra ima previše pubertetskih igrača koje bi valjda prvo trebalo upoznati sa nekom curom. Frustrirani , nabrijani , laju, ne fermaju ništa... , sjećam se WOW kada sam ga igrao 2005 i 2006 takve smo izbacivali iz gilde u sekundi. Predobrih igrača imali i prijavljivali se , ali to su likovi koji se ne znaju ponašati.
Imali smo postariju gildu u WOW-u (demos casual gilda od 270 ljudi koja je među prvima išla u MC...) , čak se sastali u Zagrebu koja je bila prava mješavina muških i ženskih pa smo se neki i uživo upoznali. Najzanimljivije je bilo da je WOW igrao pripadnik britanskih specijalaca direkt iz Iraka i npr. menadžerica (i to kakva...) koja radi u Dubajiu. Šteta da nema više stranica linkao bi Vam slike menadžerica je BILA TOP ! I onda ti dođe nadrkani klinac i dere se i psuje na žensku što je pogriješila preko team speak (to tako iritantno ispada

) da ti dođe da ga prebiješ uživo.
IGRA PREDOBRO , SPAVA doslovno na igri , ali uništava ZADOVOLJSTVO IGRE... Onda ga izbacimo , a on moli sorry gazda molim vratim me biti ću dobar... Netko mu je odbrusio : nema više kada smo ti nudili bonu nisi htio slušati