View Single Post
Staro 19.07.2013., 21:08   #2884
HAL
Premium
Moj komp

HAL's Avatar

Datum registracije: Dec 2007
Citiraj:
Autor Busola29 Pregled postova
Pitanje jedno zašto u silver 1 dobijam manje po pobjedi od 8 do 15...

Inače dosta mislio sam prvu koju izgubim danas izaći i dosta , ali jednostavno predobri igrači sa mnom pa sam totalno igrao opušten... odustajem (za danas...) ne vrijedi nekada poželiš izgubiti ali ne ide...

PS. West i east isto imaju dobrih i loših igrača, sa tim da je trećina hrvatskih igrača prešla na west , jer su im smetali "noobovi" - većinom mlađa ekipa koja je smatrala da su puno bolji igrači... Većina njih da nije ovakvog postavljanja divizija bi bila na 1300, a i bili su na westu prije uspostavljanja ovakvog načina rankiranja igrača...
Doslovno nema razlike između starog i novog sustava. Ovaj novi sustav je isključivo kozmetički "overlay" nad starim sustavom - dakle sada ti je ELO skriven, a razne divizije i lige služe tome da je igračima lakše shvatiti gdje se nalaze i da imaju opipljive kratkoročne ciljeve, ali i dugoročne. Također bodovi koje dobivaš ovise o tvom osobnom MMR-u, ali i MMR- ljudi sa kojima igraš i protiv kojih igraš, a MMR su razne kalkulacije koje Riot korisiti kako bi stavio igrače na mjesto gdje bi se trebali nalaziti. Kako bi povisio MMR trebaju ti dosta veliki "win streakovi" i onda doslovno igra odluči da pripadaš višoj ligi/diviziji i daje ti više bodova po pobjedi, a gubiš manje po porazu. Ovo je onak jednostavno objašnjenje.

Iskreno mislim da nema razlike velike između EUW i EUNE, samo je razlika što svi europski pro igrači igraju na EUW, dakle nas iz lower liga se to baš i ne tiče. EUNE - Iritinatni i glupavi Poljaci i Rusi, EUW - Preretardirani Španjolci i Francuzi, koji su po meni generalno najgori igrači u svim igrama ikada, bez ikakve konkurencije.

I neznam kaj ti to stalno znači sa mlađim igračima, pa koliko ti imaš, 60?!

Btw. nisam mogao odoljeti, pao je Spirit Guard Udyr, iako ga ne igram. Predobro izgleda.

Zadnje izmijenjeno od: HAL. 19.07.2013. u 21:27.
HAL je offline   Reply With Quote