View Single Post
Staro 19.07.2013., 15:16   #4
QS
Premium
Moj komp

QS's Avatar

Datum registracije: Mar 2009
WHR-G54S je dosta star router iako još dovoljno moćan da preživi ove naše nevjerojatne brzine interneta...

Ovako, pošto po defaultu odbijaš reflash (na Toastman ili Shibby podverzije koje imaju ugrađen i fino tuniran QoS) nema baš neke pretjerane mogućnosti da ti pomognem - QoS je kompliciran, dugotrajan proces koji treba razumjet i prilagodit individualnim potrebama. Toastman i Shibby imaju mozda najbolje odrađen all-around setup. (usput Toastman je autor teksta na linku koji si postao u prvom postu)

Nadalje, ako već držiš stock tomato (koji se ne razvija već... dobrih par godina) ne ide mi u glavu šta si toliko mogao podesit da ti se neda polupat screenshotove i onda rucno ponovno upisat nakon flasha.

Zadnje, ako si siguran da torrent ne guši vezu nigdje malo mi je čudno to tvoje "potezanje" koje spominješ. MMO ko MMO ne troši bog zna šta bandwidtha osim ako ti nije uključena opcija P2P patchanja (pa saljes drugima okolo patcheve igre nakon što ga ti skineš - to je sve češća praksa, da se rasterete gameserveri). Youtube sam po sebi isto tako ne može nikako zagušit 4 mbita (osim ako baš ne ćera HD kvalitetu)... 2 mbita maksimalno poždere 480 video... probaj izmjerit imaš li onaj bandwidth koji ti ISP isporučuje... ili si jedan od nas sretnika koji plaćaju 4 i više a dobivaju 50% toga...