Najbolje mi je šta je nabrojao pod mane.
Citiraj:
malo life-a , malo armora, neki heroji su mu baš kontra ko wukong (da se zamijeniti "lejn"...) , obavezan wardovi na topu inače lako se ubija, možda mal range...
|
Svaki top koji imalo ima mozga to radi! Ne samo teemo. Ja kad sam top od prvog returna do kraja lane faze imam top ward.
Citiraj:
Autor Busola29
Stalno se moram opravdavati , izbačen iz golda (prvo duže nisam igrao...) , mlađi prijatelji i nećaci igrali i vježbali po mom accountu. Prodao WOT acount i vratio se da se malo izabavim preko ljeta i godišnjih. Teemo vole svi igrati iz zezancije, nevažno i da mi je 44% i da sa loš heroj po meni nije LOŠ nego jedan od najuverzalnijih heroja koji se može prilagoditi partiji i stanju. Možeš ga ići ap, ad , hybrid, tanky i svaka opcija donosi neku prednost.
|
To što si bio u goldu ne znači da znaš igrati. Masa ljudi nema pojma igrati pa su u goldu ako ne i više. Živi primjer sam ja. Nemam blage veze u lolu, gold 5 sam i imam 31 LP. S tim da imam 202 normal winsa. Znači totalno noob u igri. Ako si tu nećak i ostala mlađa garda vježbali na acc kako si onda izbačen? Jer tek nakon 28 dana neigranja počinješ padati...
Teemo je dobar champ, ali kad ga vidim AP top mi je slabo. Svaki dobar toper u goldu, jer se ti cijelo vrijeme pozivaš na gold, će pojesti ap teema ako imalo mozga ima.
Nitko ne veli da teemo nije dobar champ, ali da li ga znaš ti igrati s obzirom na omjer poraza i pobjeda, a kažeš da imaš više manje sve pobjede, je upitno...