View Single Post
Staro 18.07.2013., 18:30   #2873
Busola29
Guest

Evo me za ulaz u silver 1 ... Inače odigrao sam par puta teemo-u i uvijek ista priča NO TEEMO ... I nakon partije o yes ... teemo rules... What a good blind, many bombs and cc. You are uselles. Pitam se da li ljudi uviđaju njegove prednosti - nije on ni toliko star heroj...

Izgubio sam jednu partiju grozno sa teemom ostale su većinom pobjede. Prvo ću kako su me ugazili i kako sam USRAO partiju. Uzmem timića , jer je protivnička ekipa uzela 2 tanky heroja i ko za vraga iza mene lik uzme wukonga. Taj heroj je takva kontra timiću , jer ima onaj vražji spell da se blinka u tebe lupi štetu i onda napravi kopiju iza i ode. Normalno tu ne pomaže blind. Što je najžešče koliko god bio jadan na kraju smo mogli dobiti partiju (teemo je ko ne vjeruje jedan od najboljih late game heroja...) ali jednostavno malo frustiranost suigrača samnom malo netimski rad i izgubili smo gusto...

Ostale partije totalna dominacija , najžešće mi je bilo kada mi je na mid došao shen , a nije mogao prdnuti od tornja i pogura on malo nekako i stane na mid i namjerno me navlači da ga napadnem , a sa strane stoji rengar i čeka da skoči. Ja ga spustim na malo i krenem se šetati , a rengar ko budala stoji još kojih minutu dvije...(jungle njihov se samo bavio samnom i tu su izgubili sve ostale laneove...) Prije toga sam igrao protiv kassadina i lik do 6 nije mogao prdnuti i nekako on ode u bazu i vrati se sa 6 levelom (njegov poznati ulti...) misleći sada sam gotov. Ja otišao na bot i napravimo 2 killa i prvi item uz atack speed cipelice bio mi banshe vail... Mislim da je kassadinu došlo da se napije Zašto sam uzeo banshe vail (odličan item...)? zato što je većina neprijatelja imala jake spellove sa velikim cooldownom te sam time izbacio mogućnost fokusanja na meni ili neka me fokusaju ali onda moji lome...

DA ne duljim nabrojati ću neke prednosi i mane ovog zanimljivog heroja koji je ipak slabiji dosta nakon sramotnog micanja Malady itema... (ja mislim da se tako zvao...)

MANE:

malo life-a , malo armora, neki heroji su mu baš kontra ko wukong (da se zamijeniti "lejn"...) , obavezan wardovi na topu inače lako se ubija, možda mal range...

PREDNOSTI

nevjerovatan blind (pola heroja mogu se pozdraviti na topu od farmanja...) , brzina (2 je predobra ...) , bombe ko wardovi uz Wardove prednost velika - strašan CC (najžešće kada se odvija fajt u miniranom području - do 20 minute nitko ne kupi oko...) , nevjerovatna univerzalnost i izvrstan late GAME protiv armor tanky heroja (što ovdje vidim dosta likova oplakuje kako su izgubili a vodili 20 - 5...) TEEMO jede najjačeg tank heroja u manje 7-8 sekundi... Nakon ubojstva neprijatelja ili tjeranja u bazu minirate svoj toranj i odete genkati... (meni najslađe...)

Mislim da je teemo podcjenjen kod današnjih igrača ili se varam. Da čujem Vas?
  Reply With Quote