View Single Post
Staro 18.07.2013., 14:44   #2688
The Man
Premium

The Man's Avatar

Datum registracije: May 2012
Ma taj Y300 je zver kakve nema za malu paru. Kinezi jesu turbo perverzni u seksu, ali oko telefona se uče jako brzo kroz sistem pokušaja i pogrešaka i ide im (za sad) fenomenalno. Držao sam ga i čačkal malo po njemu, evo ga nema tjedan dana. Pljunuti ajfon čet'ri u stealth izdanju (dakle bez glass, glossy i shiny dijelova). Čim sam ga primio u capu odma sam pomislio, jeb*** pa ovo je ajfon četvorka u android verziji i baš je k'o stvoren za sve one siromašne Hrvate koji preziru šminkeraj. Inače, mobitelče je (po meni) best buy totalmente i nema ni blizu tako ozbiljnog, uglađenog, elegantnog i price/performance odlično pogođenog uređaja, a ako se takav i nađe, onda uglavnom izgleda kao da je pravljen za pubertetlije iz klase šminker wannabe, koji mjesečno više para spičk*** na gel i Axe sprejeve nego na bonove.

E da, volio bi da postoji smartphone koji ima ekran skoro do rubova i da nema dole one hardverske tipke, nego da je to sve dio ekrana, a da je logo (čak preferiram i da ga uopće nema) odpozadi.

Postoji li takvo što?

Zadnje izmijenjeno od: The Man. 18.07.2013. u 14:56.
The Man je offline