Citiraj:
Originally posted by Sky
11.45V mjereno čime? Koji 300W AOpen, onaj sa 8 ili 12 cm ventom? Kako znaš da ti je napajanje kočnica, jesi probao sa nekim drugim?
Ako ti buka nije problem, stabilnije napajanje od 520W Enhancea za tu lovu nećeš naći.
Iako, vjeruj mi, i Tagan 380W će sve to vući, pitaj masnog i pogledaj njegov thread o ocanju. 520W Enhance nije donio nikakve pomake u odnosu na njegovog Tagana. Sad, zez je što i neki Tagani cvrče ili znaju procvrčati (pitajte DrToma )...
|
mjereno everestom
Uglavnom dok sam imao 9800 pro min napon je bio 11.60 V no cim sam ubo 6600 gt pao je na 11.45V (ipak taj chip trazi vise struje) i max frekva vise nije kao sto je u sigu nego iznosi 2400 mhz. logicno je da me napajanje koci. Dalje , napajanje je aopen sa 8 cm ventom , dakle onaj obicni.
A ovu buku koju spominjes za enhancea, kolika je ona ...hm ..ono ne znam kako bi te pitao i kako bi mi objasnio posto znam da si po pitanju buke gori od sismisa

..ono ti bi cuo i pasivni hladnjak

...ok dosta zajebancije. Uglavnom kolika je ta buka koju ventovi na napajanju proizvode? Jeli iritantno ili podnosljivo glasno? Moram napomenuti da nisam noise freak te da kuciste (opcenito) nemora biti besumno. Toleriram buku do negdje max 30 db...cca...
edit
sta kazes na ovo napajanje
CHIEFTEC 420W dual fan?!?!
jeftino je ..samo 400 kn ...zanima me stabilnost njegovih napona.
ili recimo ovo...
CHIEFTEC Enhance ENH-0746GB, 460W, 12cm fan, black, ATX2 v2.0