View Single Post
Staro 17.07.2013., 12:35   #28
ivana31
Registered User

Datum registracije: May 2013
Citiraj:
Autor n30n Pregled postova
Ja imam Della 5520 skoro godinu dana i prezadovoljan sam, nikad nikakvih problema. O pregrijavanju da ne govorim, u svakodnevnom radu laptop je hladan, čak i kad se upali zahtjevnija igra opet su temperature normalne

već i kod banalnih igra DELL Inspirion serija grije i to pošteno. Mrežne igre na njemu zaboravite jer ako ga stavite kao server svakih par minuta se zamrzne na nekoliko sekundi. Radi se DELL koji košta 7000kn. dakle...bačeni novci

Da se ne grije to je čista laž, tko veli da se DELL ne grije dok se na njemu vrti nešto zahtjevnije, jednostavno laže. OK, možda su ovo prezahtjevne stvari pa se zato ruši,ali da se ne grije...ma i u normalnom radu je topao.

najnoviji kvar na mom DELL-u je da je otkazao wirelles. Jednostvano je iz čista mira prestao hvatati signal. Na servisu vele da se odvojio kabel koji spaja nešto sa antenom u monitoru. čekam se servis već 5 tjedna. Već se pripremam za nazivanje inspektora i raznih načina da se to popravi.

garancija od 3 godine ništa vam ne znači ako je laptop 1/3 vremena na servisu, a poslije 3 godine dok se pokvari a hoće jer ipak je dell onda svaki servis košta.

Zadnje izmijenjeno od: ivana31. 17.07.2013. u 12:43.
ivana31 je offline   Reply With Quote