Citiraj:
Autor Mommistake
AHAHAHHAHA. Koji meč.
Igram supporta Sonu, i skužim da imam ADcarry i rune i mastery-e.
 I victory  Imao sam dmg to champions gotovo više nego cijela protivnička ekipa 
|
Rune ne odlučuju ako je razlika u ekipama prevelika... Ja igram preloše ad carry-a i NEMAM RUne (imam za support, moj top i jungle...) pa normalno više od polovice partija imam dobivenih sa ashe (najgore mi je kada mi dođe dobar vayne i loš moj support...) . Normalno na velikim rejtinzima ovo ne bi palilo, ali eto neke od prednosti silvera....
Inače nikako da likovi skuže da support mora imati manu igram ja tako ashe, a neki lik uzeo sonu i do kraja 3 levela (spamala spellove bez da ima clarity...) sona ostala bez mane i stoji i neće ni u bazu . Normalno preko puta vayne i leona odmah prokužili i nisu mi dali do kripova, a sonu boli briga ona polako brigu na veselje i još lupa kripove

. Dolazi jungler mi probamo napasti sona jedino što je uradila je bio autoatack... Pogine jedan naš i njihov , slijedeći put je bilo gore 1 za 2 naša i to je to.
Kasnije sam vidio liku skor (sve crveno...) i skužio nismo imali šanse samo sam se pitao kako je on u silver 1?