Citiraj:
Autor Dujo
Ja sam dosta rageao na 2 trollove i nubove jer kad vidim šta rade i kako igraju nemogu se suzdržati. Sad sam pred neki dan dobio 2 warninga zaredom tako da sada samo ljude stavim na ignore listu kad neš seru.  Bio sam silver III sad sam silver IV zbog takvih debila koji neznaju šta je cilj ove igre. Polako me počinje volja prolaziti za igranjem ove igre jer znam da zaslužujem veći ranking, a ne da padam u diviziji 
|
Igraj pomalo i polako , ja prestajem puno igrati (možda 2 game-a na dan za promociju kada se igra koji više...) jer sam kako se kaže prestar za ova sranja. Previše vremena za prestarog klošara

. Prošli tjedan izračunao sam igrao sam 20 sati samo lol što je PREVIŠE (za traljavo podizanje skora sa 1100 - silver 5 do 1350 silver 3 100 bodova - mislim završiti sezonu u goldu i to mi je i previše od LOL-a za ovu sezonu...) !
Danas sam imao trollova na kvadrat , a najgore je ja se borim za promociju za silver 2 i u odlučujućoj partiji LOL mi da lika koji ima skor u rankedu 1-2 i ukupno odigranih valjda 300 partija (tek nabio 30 level) ... TO je bilo epski nisam ništa mogao da na trepavicama skačem. Lik je cijeli game bio u jednom fightu kaže moram imati što više kripova (ad carry...) tako mi rekli

Mi se fajtamo a on sa strane kripa i ja kažem pa pomozi , kaže on ne meni, rekli su mi prijatelji da si dobar samo ako imaš veći cs

... U biti možeš se nasmijati do suza , ali se i iskreno brinem za intelektualne mogućnosti mnogih igrača... Razumijem ima tu djece , ali kada smo mi igrali ko djeca mi smo upotrebljavali mozak (druge su to i igre od civilizacije , heroja do Alone in the dark 1 ,avanture od Lucasartsa...) , ovi više sve odrađuju mehanički , a nažalost i igre sve manje traže veću upotrebu mozga... Obično ide pregledaju se najbolji igrači na netu i onda se tako i igra.
PS. pomogao bi ti da si na eastu...