Citiraj:
Autor X-Plosiv
Teže je uzdignuti se iz većeg rankeda nego iz nižeg, barem po meni
Ja imam 90cs u 35 minuta kao kassadin mid and i carry yo
http://www.lolking.net/summoner/eune/28604868#history
Ne znam što mi je, svi neki gejmovi di se netko DC/a, ne možeš farmati zbog toga and shit.
|
Sve zavisi , na nižim si sigurno osuđen na bar jedan dc ili totalni troll u 5 mečeva (za razliku od bronze tu je puno, puno teže dobiti 4 na 5...) , to se u silver 1 i goldovima smanjuje (jedna od deset partija ulazi totalni troll...) ...
JAKO PUNO ODREĐUJE prvih 20 PARTIJA RANKED SEZONE... inače si osuđen koja vraćati skor i to puno duže vremena - to se i dogodi kada daš nekome svoj acount...
Igrao sam prije na visokim rajtinzima (prijašenje stare ranked sezone - pisao sam o tome...) i ne vjerujem da se nešto promijenilo. Sreća oko teama je važna stvar ovdje. Možda najbolji skillovi se vide u 5 na 5 sastavljenih timova, a uvjeren sam da mnogi iz golda igraju slabije od mene posebno supportove. Inače prijatelji koji su puno lošiji igrači od mene (igramo nekada između u Vinkulji...) su u puno višim sobama.
Napredujem ... (silver 3 99 bodova...)
http://www.lolking.net/summoner/eune/31246401
a neke partije su bile epske. Jednu sam partiju sa sonom izgubio i to da smo ja i ad carry sami ubili junglera, ad carry i supporta (predobar fight ukojem je clarity odlučio...) koji su nas napali. Iznenadilo ih što sam ja dobio ulti ranije od ostalih , ali to je kada igraš experience rune i na petom levelu se sakriješ da ti se ne vidi level u bush...
Prije 7 levela smo srušili tower. Ali dogodio se totalni troll koji nije znao ni biti kod towera i braniti ga. I tako kreće priča ja skor 1 0 5 , a top 0 5 1 i piše sona noob , no exhaust. I kreće stalno tako pisati. Pitam ja njega kako ja tebi mogu pomoći kada sam ja bot sa exhaust - on piše noob, troll , psuje mater... Normalno gine još koji puta i tu odlazi afk , pa mi preokrećemo partiju 4 na 5 da bi se VRATIO LIK I SVE USRAO - išla ga ekipa spasiti i upali u trap.... Da mogu internetom se ja teleportirati teleportirao bi se i odvalio bi liku takav šamar da bi mu zujalo 100 godina.
Inače odigrao sam jednu onakvu partiju sa mundom (par puta dive na tower na ad carry-a i preživio

) i pogledajte skor i kako sam se nabrijao..., ali i ubrzo svima pomagao što je sigurno dobilo partiju...
Mene kod ove igre najviše brine što mnogi mlađi NEMAJU AMA BAŠ NIKAKVE VIŠE KULTURE IGRE. To je takav flame da nekada stvarno bolje da ne postoji chat... Dogodi se da blinkam da se okupimo i iznenadimo neprijatelja i 1-2 lika namjerno na suprotnu stranu. Problem je što lol-ov ban sistem nikada neće u potpunosti zaživiti (na duže vrijeme ban...) zbog jednostavno ogromne zarade od svih mogućih igrača na riotima (kada vidim koliko mlađi troše na ovu igru dođe mi da plačem
). Duži ban se dobiva jedino zbog neke turbo gluposti, ekstremnih nacionalističkih, rasističkih i inih uvreda...
To je ono zbog čega sam volio staru DOTU... , budi glup i ideš na nekom serveru mjesec dana ban... Razlika DOTA je bila bazirana na prijavama suigrača i ostalih igrača, LOL je baziran na kompijutorskom odlučivanju nakon uzastopnih prijava. Većina banova u igri je na 1-2 dana...