evo samo da javim da je ipak tablet kupljen kod nas u svijetu medija. Nije nam se dalo cekat posiljka s amazona i zezati s porezom i carinom pa smo uzeli 7 inca pipo s3
Sam uređaj je izdrađen od plastike koja se cini dosta kvalitetna i nema nikakvih cvrčaka. Ekran je 1024/800 i jako lijepo izgleda. Proc je a9 cortex 1.6 dual core,vga mali 400 dual core. Sam uređaj jako lijepo i glatko radi,nema lagova,igre također lijepo izgledaju i isto tako rade (probali smo par igrica,nista prezahtjevno jer se na njemu nece ni igrati).
Wifi je ok, na 3 metra(ako je to ikakav pokazatelj) signal je pun,stranice se jako brzo ucitavaju,download odlican.
Sto se tice software-a, nije doslo nikakvih kineskih aplikacija,znaci klasika koja dolazi na androdiu, također podržajva Google market tako da je install aplikacija mackji kasalj.
Za bateriju nemam pojma, jer je tab bio poklon,ali pitat cu nakon par dana pa napisati kako se drzi baterija.
Za 900 kn je ok tablet, znam da se vani mozda moglo naci nesto bolje za te novce ali 2 godine garancije i kupnja na rate je presudilo.
Eto,lijep pozdrav!