View Single Post
Staro 13.07.2013., 09:31   #2822
Busola29
Guest

Citiraj:
Autor HAL Pregled postova
Pametan čovjek, farma i ne trči okolo spašavati izgubljene laneove. Ukoliko ne dođe do nekih team fightova za inner mid towere, za dragona ili za barona, nema kaj top trčati okolo i pomagati ikome. Ajde ako je netko debil pa igra solo igru i doslovno ne jebe živu silu, onda nemaš kaj nego sjesti i plakati.
Ja ne igram tako ... Npr. igram nekada Mundo top i većinom se mičem sa lejna na 8 levelu i uspijem napraviti par killova i pomoći ekipi zbog činjenice da mundo može dive-ti turret i ubiti neprijatelja pod tornjem. Nema šta po meni top stajati do 25 minute cijelo vrijeme top još gore ako nije netko ko trynda koji može kvalitetno pušati. Najgore je kada vidim LEE-a kako puša (a može pomoći u team fightu ohoho...) i ruši jedan toranj "100 godina...". LOL je izrazito timska igra (daleko više nego DOTA gdje si mogao ohoho solirati...) i uvijek je po meni slađi kill nego srušen toranj - normalno osim onog predzadnjeg u bazi već ... (to je druga stvar , ali po meni to mogu raditi samo neki heroji od yi-a , trynde i sličnih koji u sekunde propušaju lane...)

Inače 2 zadnja meča sam odigrao sa Mundom i jedan je bilo doslovno divljanje , a drugi smo mogli dobiti ali smo izgubili iz razloga što nijednom se nismo skupili 5 na 5... Ironija mi smo gubili ali pojedinačno smo bili gotovo jači od neprijatelja. Problem ovaj ode u šumu po crveni buff , ovaj po plavi ovaj gura lane i na kraju uvijek pogine netko jer neprijatelj igra late game u grupi... I da si "pita" NEMOŽEŠ objasniti...
  Reply With Quote