View Single Post
Staro 12.07.2013., 20:13   #3378
JozicA
Vozi Miškoooo!!!
Moj komp

JozicA's Avatar

Datum registracije: Feb 2006
Citiraj:
Autor Nybelung Pregled postova
Meni se toliko svidio da sam prestao grindat Švabe nakon Jagdpanthera i kupio SU-85. 85-ica mi se zasad ne sviđa, ali neka, polako ću i nju prijeći pa kreće zabava sa 100-tkom.
Eto ja sam malo igrao su-85, i mogu reci da mi je bio prefektan za igrati, naime, fascinantno mi kako je brz, cim je malo nizbrdo, 58km/h mu nije problem nabiti, brzo mjenjati strane, cak i forsirati napad kad su bitke samo tier V bile, nikakav problem, sad cekam novi patch, ovaj 8.6 evo vec 15 dana neigram, smucio mi se, sad forsiram Ogame

Uglavnom ako 8.7 bude necemu vracam se WoTu ali ako sve ostane glupasto kao s 8.6 mislim da WoT me vise nikad vidjeti nece.
imam dva acc, na jednom 15k bitaka (link) na drugom 1.7k (link), prije mi je igra bila puno zabavnija i normalnija, ali kad izgubim 12 partija u nizu s 15:0 ili 15:1 i kad me baca s 2 tier vecim tenkovima konstanto iz partije u partiju, to vise nije bilo igranje, nego mucenje. I onda uzmem pauzu od 12sati, upalim igru i dozivim 20poraza zaredom. Unnistall je rijesio taj problem.