View Single Post
Staro 12.07.2013., 13:08   #40
WraGG
Premium

WraGG's Avatar

Datum registracije: May 2006
Citiraj:
Autor jopis Pregled postova
Interesantno, imam totalno suprotna iskustva. Evo, zanemarit ću sve koji su mi prošli kroz ruke, nego samo ova 3 komada u najbližoj okolini rade već 5+ godina, bez ikakvih problema (moj, kumov i bratićev, moj radi svakodnevno punom parom 10h minimalno, kumov se ne gasi uopće nikad, bratićev je u pogonu također svaki dan za radnog vremena). Jedan jedini kvar, je bio baš na mom, s kojeg ti upravo pišem post, da je riknula 'slavna' 8600m gt, a o njoj ima pun net problematike, tako da za taj dio priče forcebook ilitiga compal, nema nikakve veze. Druga dva imaju integruše koje šljakaju bez greške. Sve ostalo, besprijekorno, niti jedne jedine zamjerke.

A fyi, da te malo podučim, forcebookovi su ti Compal, 100%tni. Pa ti sad ne budi lijen, pa zguglaj tko i što je u svijetu laptopa Compal...
U pravu si, ali ne potpuno. Stvar je u tome da proizvodni proces, tj. tolerancija na greske u proizvodnji u Compalu/Quanti za jedan Apple ili Alienware/Dell nije ni priblizno isti kao za taj Forcebook/Gericom. Gledaj to ovako: dodje cika Kinez i pravi laptope. Jedan mu ispadne jako dobro i njega gurne na hrpu koja ide za Dell, a jedan ispadne losije, robot ne zalemi BGA kako treba, ali taj BGA ipak radi pa taj ide na hrpu za Gericom/Forcebook.
WraGG je offline   Reply With Quote