View Single Post
Staro 12.07.2013., 12:58   #39
jopis
gadget freak
Moj komp

jopis's Avatar

Datum registracije: Oct 2009
Citiraj:
Autor coconut Pregled postova
Kad čujem Forcebook, odmah se sjetim onih njihovih lapova koji su bila krama kakve nema u bar 2 najbliže galaksije. Po pitanju kvarenja, Acer je za njih dugovječan.
Aj da vidimo šta će izbaciti Msan. S tabletima nisu postigli neki uspjeh jer nije bilo ni marketinga za njih. Možda bolje prođu s mobačima (iako čisto sumnjam).
Interesantno, imam totalno suprotna iskustva. Evo, zanemarit ću sve koji su mi prošli kroz ruke, nego samo ova 3 komada u najbližoj okolini rade već 5+ godina, bez ikakvih problema (moj, kumov i bratićev, moj radi svakodnevno punom parom 10h minimalno, kumov se ne gasi uopće nikad, bratićev je u pogonu također svaki dan za radnog vremena). Jedan jedini kvar, je bio baš na mom, s kojeg ti upravo pišem post, da je riknula 'slavna' 8600m gt, a o njoj ima pun net problematike, tako da za taj dio priče forcebook ilitiga compal, nema nikakve veze. Druga dva imaju integruše koje šljakaju bez greške. Sve ostalo, besprijekorno, niti jedne jedine zamjerke.

A fyi, da te malo podučim, forcebookovi su ti Compal, 100%tni. Pa ti sad ne budi lijen, pa zguglaj tko i što je u svijetu laptopa Compal...