View Single Post
Staro 12.07.2013., 12:42   #2816
Busola29
Guest

Citiraj:
Autor ehohr Pregled postova
Ja stvarno ne znam kako je ove ranked game uopce moguce igrat solo, je gledam i nemogu vjerovat da su takvi debili uopce sposobni igrat.

Game nije poceo, nije prvi ban poceo, ADC, MID, JUNGLE OR TOP, i onda 2 kazu top i onda pocene FUCK YOU MORON I HOPE YOUR MOTHER DIES IN FRONT OF YOUR EYES.

Ma kakavi rusi iz dote su super ekipa nasprem ovog lol trash-a, ja stvarno ne znam kako bi ovo mogao igrat vise od jednog game dnevno i ovo malo sto vidim mi je dosta da me okrene od takve igre.
Tu ti ne vrijedi ništa ... jedino se možeš nadati što manje toga. U globalu u bronzi i silveru toga je oko 10-20%... Najgore mi je kada mi failaju dva lika onda stvarno ne možeš pokriti likove (to mi se desilo zadnju partiju...) . I još gore lik sa TOP-a se ne miče do kraja igre. Kako top može biti dobar da ima npr. 1 kill i 1 death i 0 assista . Ima 200 kripova i nikakva korist od njega jer on drži svoj lane . Kada vidiš da negdje puca po šavovima tamo ideš pomoći. Ali ne takvi likovi ostaju do beskraja i koliko god blinkao lik ne ferma ni 2 %...
  Reply With Quote