xplosiv iskrene čestitke na platinumu, zaslužio si definitivno
Šteta šta nitko od Vas ne igra na EUW da zajedno idemo duoq
Evo da ja pokažem moje statse, mislim da sam solidan igrač samo još moram poraditi na farmanju tj last hitanju, isto tako dosta agresivno znam igrati (više idem za killovima nego za farmom pa i zbog toga imam manji prosječni CS). Odredio sam si da će mi adc bit main rola (prije toga mi je bio main support), našao sam jednog solidnog duo q supporta tako da peglamo sad zajedno. Uglavnom po mom mišljenju ako smatraš sebe boljim od divizije u kojoj jesi onda je bolje igrati duo q jer uglavnom dobiješ jače suparničke igrače pošto je moj support iz silver II, a ja sam silver III te samim time dobijem i više LP za pobjedu. Uglavnom više Lp-a dobivam za pobjedu, a manje gubim za poraz
Sad sam zapeo malo u Silver III jer uvijek se poklopi da ili likovi nemaju pojma igrat svog champa pa feedaju ili trollaju (80%) ili ja zeznem u laneu (20%), uglavnom uvijek dobijem svoj lane ili budem jednak sa protivnikom. Jedan Diamond igrač mi je rekao i mislim da je to jedan od najbolji savjeta... "ako gubiš svoje lane i nemožeš se vratiti probaj što više splitpushat svoj lane i farmati tako da će se protivnik morati odvojiti od ekipe i ići pofarmati na lane da mu nebi otišao turret"