HTC One. I to nenadano, nemoralna ponuda operatera koju nisam mogao odbiti.
Nakon Iphonea4, teško je biti oduševljen, ali priznajem poboljšanje u nekim stvarima.
Ekran je vrlo dobar s uvjerljivim bojama, zvuk izuzetan, fluidnost fantastična.
Kamera, dnevna blago razočarenje, noćna jako dobra u odnosu na druge mobilne stanice. Takoder, nedostaje utor za SD kartice, nije 32 GB malo,ali od viška memorije glava ne boli......
Da li sam pogriješio što za isti novac nisam uzeo IP5 ili SG4,pokazat će vrijeme.
Makar I dalje smatram da je Apple kralj, jednostavno nisam htio kupovati uredaj toliko sličan onome kojega nosim 2 godine. a i pun mi je kufer glupih Appleovih ogranicenja koji najjednostavnije operacije iskompliciraju do boli.
SG4 je otpao jer mi ne leži nikako ni po veličini(nezgrapan),ni po Amoled tehnologiji ekrana. Ne pomaze ni cinjenica da svi njihovi uredaji nalikuju jedan drugome kao jaje jajetu, neki manji, neki veci, a sve slicno.
Sony Experia Z je otpala ponajviše zbog ekrana,potom zbog generičkog izgleda,a onda I zbog toga što zbog Sonya nema više Ericsona,nikad prežaljenog.
Zasad uživam u onome što mi je IP4 uskraćivao-lakom prebacivanju glazbe&videa, komunikaciji BTom s drugim mobitelima, besplatnim aplikacijama (koje sam na IP4 placao), pa I psihicki bitne 2 godine garancije....Takoder je tu I flash, lako podesiva melodija poziva,glasnoca I kvaliteta zvuka......Ali mi ipak nedostaje savrsenstvo lakoce korištenja IOSa, leżanje u ruci I sam premium feel koji HTCu nedostaje.
Bit će dobar do izlaska šestice,već vidim