View Single Post
Staro 11.07.2013., 15:12   #2801
X-Plosiv
Premium
Moj komp

X-Plosiv's Avatar

Datum registracije: Jan 2007
Citiraj:
Autor Busola29 Pregled postova
Experience rune su i jednostavno idem na taktiku da ko support prvi dobijem ulti. Većinom ako imam prvi ulti tu je i prvi kill na lane-u ako ne igram protiv njubsona koje ranije dobijem. Uz to sa experiencom svakim levelom dobijam sve u plus. Armor te neće spasiti dobrog ganka , bar po meni... Leona ne može protiv npr. sone (range support...) ako zna sona igrati samo ne daš da te pogodi mačem ... wardaš bush i kada je spustiš na manje od pola protivnici bez ganka te ne mogu uopće napasti. Normalno ovo ja govorim iz prijašnjeg iskustva vidjeti ću kada malo poguram skor , nemam baš vremena i ovo je previše što sam odigrao ...

JAvim se kada dođem do silver 2 ili 1...
Zbog tog +20 Armor dobar support će te i turret dajvati, srediti kill i flashnuti se vani. A zbog istih tih +20 armora će moći inicirati 2vs2 prije lv 6, pogotovo ako vidi da ti je armor mali.

To je ako ste otprilike negdje na istoj razini skill-a...ako si ti duplo veći, možeš komotno krenuti s doran ring i 1 ward, sona ap rules.

EDIT:

Citiraj:
Autor Busola29 Pregled postova
Blitz je npr. low heroj po meni samo sada ga baniraju nisko jer jednostavno likovi ne znaju izmaći se njegovom huku..
Ne bih se baš složio s ovim.

Zadnje izmijenjeno od: X-Plosiv. 11.07.2013. u 15:18.
X-Plosiv je offline   Reply With Quote