View Single Post
Staro 11.07.2013., 15:08   #2800
Busola29
Guest

Citiraj:
Autor X-Plosiv Pregled postova
Veće trollanje sam vidio u Goldu nego u Silver-u.

Nidalee support je viable samo ako ta Nidalee ZNA jebeno dobro igrati (primjer guls) i ako može pogađati Q. Jer ako ne, bilo koji engage ako imaju tipa thresh/leona će ih ownati. Na LV6 je već druga stvar, Nidalee ima cougar form što je još dodatni dmg. Ako Nidalee pobere koji kill i snowballaju lane, onda postaje brutalni AP mid/late game.

Ti moraš uložiti u rune, jer ti prvi page "Pomaži drugome i suma tank" je očajan. Da vidim supporta s tim runama, odmah bih se nafidao jer armora nemaš.

Recimo primjer: http://www.lolking.net/summoner/eune/28604868#runes

Treći rune page aka support.

Ja ću ako uzmem Leonu na lv2-3 all in na tebe i dobiti kill jer nemaš armora ništa.
Experience rune su i jednostavno idem na taktiku da ko support prvi dobijem ulti. Većinom ako imam prvi ulti tu je i prvi kill na lane-u ako ne igram protiv njubsona koje ranije dobijem. Uz to sa experiencom svakim levelom dobijam sve u plus. Armor te neće spasiti dobrog ganka , bar po meni... Leona ne može protiv npr. sone (range support...) ako zna sona igrati samo ne daš da te pogodi mačem ... wardaš bush i kada je spustiš na manje od pola protivnici bez ganka te ne mogu uopće napasti. Normalno ovo ja govorim iz prijašnjeg iskustva vidjeti ću kada malo poguram skor , nemam baš vremena i ovo je previše što sam odigrao ...

JAvim se kada dođem do silver 2 ili 1...
  Reply With Quote