View Single Post
Staro 10.07.2013., 10:38   #2765
X-Plosiv
Premium
Moj komp

X-Plosiv's Avatar

Datum registracije: Jan 2007
Citiraj:
Autor Guls Pregled postova
Nope, ja krećem sa Tearom. AS je item koji je izmišljen radi Karthusa Meni su AS i Zhonya uz neku penetraciju core itemi na njemu. RoA ti daje neki tankyness, ali manje dmg, a poanta Karthusa je po meni više damage nego surviveability. Jer ja ti shvaćam Karthusa ovako - trebam mane, trebam AP-a, ne trebam HP-a. Kada ga igram, igram ga suicide. Uletavam u TF, palim E+QQQQQQQQQ itd. radim dmg, palim zhonyu, radim dmg, zhonya nestane, radim dmg, umirem, radim dmg, revive, radim dmg, ultam, radim dmg. I njihov tim je razvaljen do te mjere da ako ih već nismo aceali, onda su sigurno vrlo nisko sa hp-om. Kod njega je ista fora kao sa lux, dok nemaš nešto AP-a i mpen-a, ne radiš damage. Ulta sa 100AP-a škaklja ekipu po mapi više manje.

Da, slažem se, ja sam obično gradio RoA na njemu, ali nemam više tu želju. Morati ću ga isprobati.

Inače ovaj riot sistem tko kuži ...treba dobiti neku nagradu ili tako nešto.

Znači Gold 1:

Od 0 do cca 25 bodova dobivam 13-18 LP po winu. Gubim cca 3-5.
Od 25 bodova nadalje dobivam 4-8, sve ovisi. U prosjeku 4-5.
I popnem se na 75 LP, dobivam 4-8, i izgubim game i -9 i završim s 66.
Idem danas odigrati jednu partiju, i tim izgleda ovako:

Moj tim: 2x gold 1, 1x Plat 5, 1x Plat 3, 1x Plat 1
vs Platinum 3 svi

oni nisu imali junglera, te je njihov jayce bio nafidan kao majka, srušili turret na topu i imali 2-0 u praktički 5oj minuti. Snowballali i mid turret (bio sam Kassadin), i krenuli po botu, ali smo se nekako regrupirali i s praktički 13-3, vratili na 13-10, i malo po malo ih hvatali, makar njihov jayce (pa i viktor i varus) su mogli 1vs1 protiv bilo koga.

Počeli pobjeđivati i uzimati objektive (objectives >>> kills).

Pobijedimo mi makar je njihov Jayce bio Diamond 1 smurf (a moglo se i reći, čovjek je carryao sve dok nisu krenuli solo po solo i throwali game). Dobio sam +17 i sada imam 83 LP. Baš sada razmišljam, da li ću dobiti u slijedećoj 2 LP ili možda čak 10 LP, iako se ne bih čudio da me odmah i baci u kvalifikacije, jer mi se to dešavalo i u Silver 1.

Prokleti RIOT sistem, koliko god ima dobre stvari, toliko ima ovakvih stvari da se baš zapitaš wtf.

EDIT:

Lucian dashes a short distance and removes all slowing effects. Relentless Pursuit's cooldown resets if The Culling kills an enemy champion.

Lol, pa naravno da mora imati neki escape, ili to nije champ.

EDIT 2:

http://www.youtube.com/watch?v=VkOyG6iZueU

http://www.reddit.com/r/leagueoflege...fighting_game/

Zadnje izmijenjeno od: X-Plosiv. 10.07.2013. u 10:47.
X-Plosiv je online   Reply With Quote