Citiraj:
Autor coconut
Ispod 100 EUR se nema šta pošteno kupiti. Svi ti Huawei i Alcateli su slabi. Najčešće single core i 512 (ili manje) Mb rama. Otvori malo više tabova u browseru i usporava se do boli. Jednostavno neisplativo.
|
Evo ja trebam baš preporuku takvog tableta
Stric treba tablet koji će se koristiti isključivo za Skype, Nonoh i slične programe. Dakle nikakvo surfanje, igranje ni ništa drugo nije bitno jer neće znati ni pokrenuti ništa osim onog što mu pokažem.
Uvjet je da mora imati prednju kameru i poželjno da je ekran bar 8-9-10". Ono što me najviše zanima pošto se ne bavim tabletima, mogu li se na svaki tablet uredno instalirati gore navedene aplikacije, pa i na generičke Kineze? Treba li očekivati kakve probleme u radu s takvim tabletima u navedenim aplikacijama (samo WiFi)?
Cijena nije najbitnija, njemačka penzija može podnijeti i iPad, no zbog namjene nema smisla dati više od potrebnog minimuma. Tablet ću kupovati u BiH (i ne dolazi u obzir ništa drugo), pa ne trebam konkretnu preporuku.
Također me zanima kolika bi bila realna cijena npr. za 9" single core tablet s 512MB RAMA? Može se naći svakakvih cijena, pa ne želim nikome preplatiti.