View Single Post
Staro 09.07.2013., 23:19   #2114
dinos3
Dino Saur

dinos3's Avatar

Datum registracije: Jan 2012
Citiraj:
Autor COD-fan Pregled postova
Ovako vidim da mi je došao update na JB za samsung s2, ali nisam ga još instalirao, pa da pitam prije da li vrijedi instalirat ili da ostanem na 4.0.3. ?

Radi se sve o službenim verzijama nemam želju ništa customize
Ja sam napravio update i zadovoljan sam, preporuka.
Citiraj:
Autor perich Pregled postova
Evo odlucio se ipak flashnut nesto, ne zato jer mi stock na S3 radi probleme nego zato sto mogu... klasika, znatizelja i dosada...

E sad, dva sitna pitanja....

1. Ako napravim kopiju onog EFS foldera i obavim Titanium backup All User Apps + system data, moram li jos ista backupirati? slike mi se automatski na dropbox dizu a sve ostalo pretpostavljam spada u ovaj Titanium backup...? osim eventualno download foldera... ili najbolje, kopiram preko Sambe sve s moba na komp za ziher?

2. vidio sam da postoji neki bug sa Alarmom na CM10.1 based romovima... jel se to vrijedi samo za stock aplikaciju ili za bilo koju alarm aplikaciju?

3. Hoce li biti problema sa vracanjem aplikacija iz titaniuma ako se radi o razlicitom kernelu/romu (Ako nije sammy based)?

4. Jel titanium backupira one keyeve za mobilno bankarstvo, konkretno za hypo banku...

Na kraju, ono sto pokusavam dobit je produljeno vrijeme trajanja baterije i mogucnost customizacije te uklanjanje samsung sranja (iako sam dosta toga maknuo sa titaniumom, neke stvari se vracaju stalno)...
1. Ne, vecina ROMova sama backupa EFS na SD. I backupaj samo All user apps. I jedino ako hoces pokoju systemsku ako ti treba. Tipa starija verzioaj google playa ili tako nesto. Slike ti ostaju na SD i on ti to sinkronizira u galeriju nakon full wipea.

2. Ocito nitko ne koriosti cm 10.1 na S4 na forumu, pa mozes pitati na xda u temi.

3. Nikako!

4.Da, ali za svaki slucaj preko titaniuma napravi backup android ID-a
dinos3 je offline   Reply With Quote