View Single Post
Staro 09.07.2013., 20:27   #2923
rak21
COD2 expert
Moj komp

rak21's Avatar

Datum registracije: Mar 2007
Citiraj:
Autor mamutarka Pregled postova
android je odlican, uzeo sam nexusa 4 znaci cisti najnoviji android kojem nemam zamjerke..ali nekako je toliko opcija i mogućnosti da se utopiš u svemu tome i skužio sam da ubiti želim jednostavnost. apple ecosystem mi je ipak draži, a razlog više je da sve google aplikacije rade savršeno, ako ne i bolje na iOSu (g+, gmail itd.), te build quality ajfona koji je ipak iznad svih (ovo je subjektivno)
I meni donekle odgovara ta ogranicenost iOS-a no zivcira me najvise pri stavljanju i reprodukcije multimedije, bez smeca od itunesa se mozes slikati.. Preko toga bi jos i presao ali preko sinhroniziranja sa samo 1 accountom i brisanjem svega ukoliko se ne drzi toga - puno teze..

Kvaliteta iphone.a je dugo vremena bila nedostizna, no HTC One je dokaz da se stvari pocinju mijenjati najbolje i za ljubitelje androida..

Citiraj:
Autor mamutarka Pregled postova
ja sam od 2008. na ajfonu i ove godine prešao na android, nakon 3mj se vratio nazad
Ja sam slican izlet pokusao prije par godina, sa 3gs presao na Google Nekus 1 (HTC) ali tada je android jos uvijek bio u povojima i nisam mogao preci preko laga i loseg rada browsera. Na android uredajima srednje pa navise klase toga vise nema..

Uglavnom, i sam razmisljam sto mi je ciniti, iphone 5 mi se ne svida, pogotovo to sto je na ogrebotine osjetljiv kao da je od maslaca. Čuvam uredaje i ne padaju mi no ip5 bi i se i meni ofucao..

Citiraj:
Autor IcyTexx Pregled postova
Desilo se nezamislivo… Nakon 4 i pol? godine prešo sam na Android.

A bio sam najveći Appleovac…

Moj doživljaj iOS7 - iOS6 skin sa control centerom. I to na mjestima ne baš najbolji skin. Previše pastela… A ove prozirne stvari su mi jednostavno odvratne (one koje su potamnili su ok). ANIMACIJE - odvratno spore.
Dozivljaj iOS7 identican tvom, kao da sam na sestici ubacio neku temu preko winterboarda.. Prozirnost mi je OK ali animacije jesu prespore (moguce da to ubrzaju do finalne verzije..). Ne svida mi se plosnost i jednostavnost ikona, kad da su crtane bojicama, izgubio mi se hi-tech izgled u korist djecjih crtanki..

Sa kojeg si iphonea i na koji android presao?
rak21 je offline