View Single Post
Staro 08.07.2013., 18:22   #1170
d0magoj_OS
Banned
Moj komp

Datum registracije: Nov 2011
2799 kn i besplatna poštarina kao što su rekli U laptopu se nalazi i3, 4+2Gb memorije ( ipak je 6Gb u laptopu iako su mi na telefonskoj službi rekli da dolazi samo sa 4 ) Pakiranje nije ništa posebno,laptop,upute,cd sa driverima i ono naj bitnije "MADE IN GERMANY" naljepnica koja je već na laptopu (pod accessories su naveli dotičnu naljepnicu XD ) ,naljepnica je odmah maknuta Plastika laptopa i završna obrada je poprilično dobro napravljeni,ništa neškripi,i nedaje dojam one jeftine plastike,jedini minus laptopa je što svaki put kad ga se dotakne ostaju otisci prstiju što pacijentima popud mene je grozno.Tipkovnica kao tipkovnica ništa specijalno ali nije šrot da škripi i slično...za sad sam digao win7 na njega budem odvrtio neke testove kasnije,...za sad nemam zamjerki,ipak za 2800 kn tu je i I3,6Gb memorije(podržava do 16Gb ),500Gb hard,...laptop se nečuje kad radi osim kad nije u full Load a i onda nije ni blizu glasnoga (kao i svaki laptop u početku ) ,sve u svemu fini laptop,...ekupi su jedini koji ga prodaju za 2800 kn u kojoj god drugoj trgovini sam gledao cijena mu se kreće od 3300 kn do 3500 kn.Garancija je 12 mjeseci uredno popunjena sa računom.
p.s iako ima naljepnicu made in Germany,zemlja porijekla mu je Kina

Zadnje izmijenjeno od: d0magoj_OS. 08.07.2013. u 18:28.
d0magoj_OS je offline   Reply With Quote