Trenutačno sam na 1800 ELO, a prvi put kada sam se dovukao na 1500 u predsezoni bilo je s Leonom, tako da nisam neki njubara support, tj. s Blitz i Leonom ću činiti čuda. Mogu ok odigrati i s Lulu, makar je ne igram baš.
Htio sam ti odgovoriti, ali vidim da je HAL odgovorio ono što ja mislim. Ako ja u laneu vidim da support ne radi nikakav armor/hp, to je free kill za mene, i zbog toga ću se u većini slučajeva nafidati kvalitetno.
A što se tiče toga da ljudi ne isprobavaju svoj build, ja po championu u prosjeku imam 2-4 buildova koje mogu izmjenjivati, ali to je općenito 2-3 item core i zadnje ovisi o tome što mi treba. Tako to svi rade.
Primjer game koji smo sada pobijedili u 17:58 min (iako lolking kaže 25) na 1800+ ELO. Mislio sam da ćemo popušiti ogromno.
Njihov tim: 4x Platinum V, 1x GOLD IV
Naš tim: 1x Platinum IV, 1x Platinum V, 2x Gold 1, 1x Gold IV (mislim
Ezreal, Soraka, Evelynn, Veigar, Renekton
vs
Ashe, Leona, Nautilus, Karthus, Kennen
(ADC, SUPPORT, JUNGLER, MID, TOP)
Tu smo ja i Soraka odmah započeli 2/0/0 za mene, ona je uzela Doran Ring, i kasnije išla na AP jer smo snowballali. To je jedan od primjera gdje je support išao na AP i dobro je završilo. Ako vi ne ownate bot, a ideš na AP biti ćeš useless protiv bilo kojeg dobrog tima.
Odigrao sam oko 2000 gejmova, pa ne govorim bezveze.
Btw, smijao sam se kada bi dobivali 1-5 LP po pobjedi, sada pišam krv u Gold I za sitne bodove, na 48 LP sam trenutačno