Citiraj:
Autor Mirkopoter
|
Samo me pogledaj kroz 2-3 tjedna gdje ću biti ... (uzeo sam se malo zabaviti i malo imam odmora od posla, a neće igrati prijatelji mlađi iz igraone...)
Problem ljudi u LOL je što rijetko koji igrač LOL-a istražuje i isprobava svoj build (većinom su to pregledani filmići najboljih igrača... ) . Davno prije 2 godine ko nije igrao npr. YI-a na damage je bio noob, pa ko je igrao PAntheon na midu je bio noob , pa je Alistar jungle bio truba (strašan CC...) , da ne pričam o MAokaiu...
Djeca i malo stariji ne shvaćaju da svaki heroj ima neku svoju caku i većinom se mogu u daleko više buildova izgraditi. Zato se svi čude korejcima kada dođu sa push herojima i late game-u razbiju na laneove protivničku ekipu, a ne kuže da ekipa mora prilagoditi se protivniku. Neću sada o DOTA-i , ali slično je u LOL-u... Uglavnom kada pogledate suporta to su većinom ISTI itemi... I šta se dogodi on ima ARMORA brdo i HP regen , a preko puta 3 ap Heroja... Kakve koristi od supporta onda... ?
Većina partija koju sam igrao prije sa suportima su bile da ja završim u plusu najmanje od 4k na neprijateljskog supporta ... (iako je rezultat tu negdje...) a to VAm je nebo i zemlja razlika. Npr. sa sorakom skupite 50-100 kripova (što je sasvim moguće kada vaš ADC ode u bazu ili mid bude potjeran ...) i napraviti ćete ako izgradite blagi AP najmanje 600-800 štete po fightu a to je PUNO !
build prvom.
Malo ću VAs popratiti , a i javiti ću se ako BUDEM DOBAR ILI LOŠ !