Citiraj:
Originally posted by SlavoS
@buba
u nekim stvarima si vrlo konzervativan,
|
Ja nisam konzervativan, ja sam realan.
Citiraj:
govoris poput onih "pamrtnih" glava koje su tvrdile da vlakovi nikad nece moci ici brze od 36km/h (tridesetsest) ,jer pri takvim brzinama putnici nece moci disati (vakum).
inace te "pametne" glave u svoje doba su bili poznati znanstvenici :clap:
da dalje ne nabrajam, daj objasni kako bi ti ljudima iz recimo 1920/1930 objasnio atomsku energiju ili putnicki avion koji leti brze od zvuka.
ili nesto jos banalnije, recimo nakon prve sezone startrek-a da si pokusao opisat neki od novijih mobitela s kamerom i svim danas normalnim djidjama...
nebi li te u najmanju ruku proglasili neozbiljnim trekijem.
|
Sve sto si naveo nema veze sa znanoscu nego s nadrim kvaziznanstvenicima. Zapravo sam uvjeren da mi ne mozes d/pokazati bilo koji dokument koji je na empirijski ili teoretski nacin dokazao bilo sto sto ti navodis gore.
Ti brkas pricu, naklapanje i popodnevno cakulanje s znanoscu. Samo u tekstu kojeg je Visage postao ima toliko debilizma da boli glava. To NEMA veze s mozgom, a jos manje sa znanoscu. Kao sto rekoh, rado cu saslusati i najopcenitiju fizikalnu osnovu te energije, dok me posebno zanima kako se to ona siri vertikalno, od zapada prema istoku, te malo o njenoj slobodnoj volji, pa onda mozemo i dalje.