Citiraj:
Autor Atrax
I ja sam uzeo igru, preko njuškala, 250kn (Standrad, nema Deluxe), čovjek prodaje ključeve za igre.
Uplatio novce preko neta i za 5min imao igru. Ne znam smijem li tu stavljati link, pa ako je netko zainteresiran, nek se javi na PM.
Sviđa mi se igra, malo za promjenu, ali mi ne ide baš 
Nakon cca dva sata igranja ili bankrotiram ili moram držati porez na 15-20% 
To sam igrao privatnu igru i samo jedan grad, pretpostavljam da tu i jest problem. Koliko vidim po netu, bez regionalne igre je teško održavati grad na životu.
Mogu se kome priljepiti na server?
Btw, vidim da mi ne radi cheetah speed... Jel to kod mene samo ili? Jučer je radilo.
|
Hehe mogao si za iste novce dobit i sim city i battlefiled 3

. Ja prodajem jedan origin acc na tržnici

.
Sto se tice igranja, odi na dinogg kanal na you tube, frajer super igra simcity i mislim da ces nauciti svasta jako brzo. Tak je i meni bilo na pocetku, jako lose ali sad je puno bolje.
Moras krenuti polako sa izgradnjom, poreze za najnizu klasu bez problema stavis na 11 posto i samo polako. Znaci parkove ne spamati ko lud jer previse kostaju. Probaj hitnu, vartogasce i policiju sloziti tako da im se influence poklapa i tako dobijes influence dovoljan da ti se usele puno bogatiji ljudi. To su sitnice al pogledaj onaj kanal i garantiram da ce ti bolje ici, nije presudno biti u nekoj regiji, ja recimo sad malo igram privatnu regiju i dobro mi ide.
A mozemo opet napraviti nekakvu pc expert regiju pa da se ubacimo. Vec smo imali jednu pa smo je zaspamali gradovima, posebno ja