Stari sam igrač DOTA-e (one prave ne ovog smeća za šta mi se ne da trošiti vrijeme...) Vratio sam se LOL-u i igram ga zadnja 2 mjeseca i stvarno nije fora prvo su me spustili dolje za cijelu jednu ligu (silver sam...) i sada imam pozitivan skor (pola golda nema zamislite pozitivan skor , a ispred su daleko od mene...) koji polako dižem uz ipak previše diskonekta suigrača. 3-4 puta mi se desilo da gotov game smo izgubili zbog dc-a , a najgore je što imam osjećaj da je još gori odnos među igračima.
Problem igre je što ljudi imaju 1-2 builda (u biti prilagođavanje protivniku je najvažnije u igri...) na manjim rejtinzima (nekad davno ja sam imao 1600-1700 rating prije ovih divizija...) a i mnogi na višim imaju jedan te isti build te kada ja dođem sa sonom sa claritijem to je takvo flejmanje da je to strašno... JOš gore nekada je bolje pustiti da protivnik pobjegne nego ubiti sa supportom jer loši ADC grme od prvog tvog ubojstva. Da se igrati i vjerujem podići ću skor , samo me izrazito smeta kada ti netko (većinom ludi mladi igrači...) flejma kada uzmeš clarity ili clairvoince... (nekada se to igralo stalno...). Da ne pričam ja imam posve drugačiji build kod SONE, SORAKE i sličnih support heroja koji uz wardowe idem na ability power i life (ili kod Alistara , Taric na što manji cooldown i LIFE...) što nosi puno veći damage kojim ko od šale skidam ad-carry i mid heroje.
ELO HELL postoji i uvijek je postojao samo je pitanje koliko ste smireni i opušteni da bi iz njega izašli (svi bolji igrači to mogu , tako da vjerujem i ja ću se vratiti u GOLD...) . Kada Vas netko naživcira najbolje igrajte tek sutra...
http://www.lolking.net/summoner/eune/31246401
Pogledajte i recite da nisam jedan od rjeđih koji posve drugačije shvaća lol , a to je možda zbog toga što sam stari DOTA old igrač...
Igram samo ranked , jer normal znam da igra mnogo djece (imam ukupno odigranih normala 300-tinjak..) , a i nije mi zanimljivo pobjeđivati sa ekipom iz golda ili platinuma u 15 minuti (netko to voli meni je to gubljenje vremena i iživljavanje...) .. Možda nekoga i vidim odavdje pa slobodno pozovite odigrati ću koju kada imam vremena...