View Single Post
Staro 06.07.2013., 15:08   #34260
Nik
Premium
Moj komp

Nik's Avatar

Datum registracije: Mar 2003
Citiraj:
Autor night_rider Pregled postova
Sasa, ruta je:
Lonjscina > Lugarnica > 44 > Hunjka > 1M > 23 > 1M > Gorscica > SIK > 24 > Bazna Stanica Trail > Markusevec

Dolazi jos RNHX1 (s DB) i ja.
Odvozili mi to danas, pridruzili se jos Borko i Sasha.
Na putu do tunela krenula je kisica, pa sam 20min. pedlao u suskavcu, kasnije je stala i jos se jedanput javila na 5-10min. (taman smo stali na Adolfovcu) i to je to sto se padalina tice.

Gore je malo jaca vjetrometina, ali u stvari godi jer je sparno.
Vrsni dio je u oblaku, tako da smo 44-u odvozili uz vidljivost od 10-15m.

Na 24-i sam izveo potez dana kad sam u punom naletu nakon skoka poljubio zemlju i odsklizao po blagoj vododerini (citaj kamenju), te sam posteno oderao desnu podlakticu i nadlakticu (i jos ponesto, ima toga) - sve skup grdo izgleda, ali nista strasno.
Najveci problem je desna kljucna kost koja neugodno boli, a kako ce biti sutra bumo videli - glavno da bu se bajk mogao voziti

Kaze Sale da se pod zatresao kad sam opizdio, problem je bio sto sam se u padu uglavio u taj mini kanal pa se nisam mogao skotrljati, vec sam zaorao tijelom i nastavio tako strugati. Morao napraviti most da se prebacim na ledja i dalje nastavim klizanje na ruksaku - do tog dodatnog manevra sam vec dobrano izbrusio kozu na desnoj ruci.

Stitnici za koljena i Kona DH hlace su odradile svoj dio posla vrlo dobro, a da sam bio u bickama, ogulio bi i turo i cijeli bok, a bez stitnika za koljena necu ni pomisljati sto bi bilo.
Mislim da je jako pametno imati malo cvrsce i konkretnije cehla za bicikliranje od bicki, ove Konine su zbilja cvrste i robustne.

Za one koji jos nisu vozili, ovo je vrhunska tura, voznja traje, ali bome traje i spust, i na njemu ima stvarno svega sto covjeku moze na pamet pasti - tenicki je lijepo zaokruzena.

Night ce sigurno okaciti pokoju fotku, a ja cu se pohvaliti sa svojim gravurama kad se rane malo stabiliziraju, sad cure na sve strane
Nik je offline   Reply With Quote