View Single Post
Staro 04.07.2013., 11:55   #2693
Vedranicio
@The Banan Man
Moj komp

Vedranicio's Avatar

Datum registracije: Mar 2012
Citiraj:
Autor Mirkopoter Pregled postova
Nisam neki ekstra igrac ali mislim da su Zed i Kha vise za mid posto su klasicni assassini, a na top bi trebao ici neki tanky dps ili bruiser.

Zed i Khazix su čak bolji toperi nego mid laneri iz razloga što im fali cc-a a na topu su ionako protiv melee u 80% slučajeva, ako je to elise ili jayce njima je to u praksi sve isto jer ionako mogu nastackat life steal pa se regenat. Za mid lane je ipak poželjan neko ko ima barem jedan stun.

Citiraj:
Ako se ne varam, ti igraš za GURU? I ako se ne varam - jedan od boljih MIDeva s ovih prostora..imaš koji savjet? Obično na midu igram Katarina/Lux/Kassadin/Karthus...pa sam počeo gledati da li da krenem igrati Swaina ili Oriannu. Što misliš?
Igra sam za Guru par puta kao Sub ali nikad službeno, oni imaju već mid lanera (DominatorGT) koji je dosta dobar, ja sam maina mid u sezoni 1 i 2 al sam se sad switcha na top.

Kata i Lux su mi nekako po meni postali dosadni, Lux treba barem 200 ap-a da radi neki solidan damage, Katarina isto tako i još uz to ako imaju Tarica ili Warvicka zapravo si useless osim ako oni nisu debili

Kass i Karthus su dobri, Kassu igraš sa Barrierom a Karthusa sa Exhaustom. Standardni recommended itemi su dobri, samo sa Karthusom farmaš do šestice i onda tek počneš malo prcat ostale.

Citiraj:
Zanima me najviše što bih trebao u Jungli, nekako mi se čini da bi bilo dobro da idem naučiti Nautilusa ili Lee Sin-a, pošto kada ja junglam to je većinom amumu/noc/vi/jax.
Za ulet u fightove => Naut / Zac / J4 / Seju i eventualno Jax
Za Bruisere => Xin / Nocturne / Nasus / Kha'zix
Ako vam fali AP-a u timu (npr Top i Mid su AD) onda => Nunu / Elise / Diana / Evelyn

Citiraj:
Gledam da kupim Sejuani ili Nautilus za junglu
i Oriannu za mid

winao danas dvije, jedna ezreal, jedna kassadin, uzmem leonu zbog timske kompozicije..i treba nam ad bruiser a ostali još top i jungle free..AP nida i amumu..nakraju bilo njihov Jayce 315 dmg u 24min
Oba dva junglera su dobra, samo se pazi counter junglanja jer ako nemaš dva buffa teško ćeš se levelati (osim ako ti se ne posreći pa dobiješ neki kill i tako vratiš ono izgubljeno).

Za Oriannu i neznam baš, nije više ko šta je i prije bila, dosta AP-a treba imati da bi nekakav damage napravila a i kad nabavi taj AP opet ko da joj nešto fali. Radije Dianu uzmi za mid, dosta je jaka i nikad nije pickana/bannana u ranked gameovima ili čak Kennena mid.
Vedranicio je offline   Reply With Quote