Citiraj:
Autor Mirkopoter
Nisam neki ekstra igrac ali mislim da su Zed i Kha vise za mid posto su klasicni assassini, a na top bi trebao ici neki tanky dps ili bruiser.
|
Zed i Khazix su čak bolji toperi nego mid laneri iz razloga što im fali cc-a a na topu su ionako protiv melee u 80% slučajeva, ako je to elise ili jayce njima je to u praksi sve isto jer ionako mogu nastackat life steal pa se regenat. Za mid lane je ipak poželjan neko ko ima barem jedan stun.
Citiraj:
Ako se ne varam, ti igraš za GURU? I ako se ne varam - jedan od boljih MIDeva s ovih prostora..imaš koji savjet? Obično na midu igram Katarina/Lux/Kassadin/Karthus...pa sam počeo gledati da li da krenem igrati Swaina ili Oriannu. Što misliš?
|
Igra sam za Guru par puta kao Sub ali nikad službeno, oni imaju već mid lanera (DominatorGT) koji je dosta dobar, ja sam maina mid u sezoni 1 i 2 al sam se sad switcha na top.
Kata i Lux su mi nekako po meni postali dosadni, Lux treba barem 200 ap-a da radi neki solidan damage, Katarina isto tako i još uz to ako imaju Tarica ili Warvicka zapravo si useless osim ako oni nisu debili
Kass i Karthus su dobri, Kassu igraš sa Barrierom a Karthusa sa Exhaustom. Standardni recommended itemi su dobri, samo sa Karthusom farmaš do šestice i onda tek počneš malo prcat ostale.
Citiraj:
Zanima me najviše što bih trebao u Jungli, nekako mi se čini da bi bilo dobro da idem naučiti Nautilusa ili Lee Sin-a, pošto kada ja junglam to je većinom amumu/noc/vi/jax.
|
Za ulet u fightove => Naut / Zac / J4 / Seju i eventualno Jax
Za Bruisere => Xin / Nocturne / Nasus / Kha'zix
Ako vam fali AP-a u timu (npr Top i Mid su AD) onda => Nunu / Elise / Diana / Evelyn
Citiraj:
Gledam da kupim Sejuani ili Nautilus za junglu
i Oriannu za mid
winao danas dvije, jedna ezreal, jedna kassadin, uzmem leonu zbog timske kompozicije..i treba nam ad bruiser a ostali još top i jungle free..AP nida i amumu..nakraju bilo njihov Jayce 315 dmg u 24min
|
Oba dva junglera su dobra, samo se pazi counter junglanja jer ako nemaš dva buffa teško ćeš se levelati (osim ako ti se ne posreći pa dobiješ neki kill i tako vratiš ono izgubljeno).
Za Oriannu i neznam baš, nije više ko šta je i prije bila, dosta AP-a treba imati da bi nekakav damage napravila a i kad nabavi taj AP opet ko da joj nešto fali. Radije Dianu uzmi za mid, dosta je jaka i nikad nije pickana/bannana u ranked gameovima ili čak Kennena mid.