Citiraj:
Autor coconut
Poslah mail pa da vidimo šta će mi odgovoriti. Udine mi baš i nisu blizu, ali Trst mi je ok (cca. 70km). Usput malo u šoping sad kad su krenuli popusti. A 30% razlike i nije malo. Po toj računici, naručiti ga iz Kine pa platiti pdv ili Italije bez davanja dođe skoro isto. Možda čak i skuplje iz Italije ako računaju 50 EUR za DHL.
|
45 dolara košta shipping unutar Italije. Na veliki petak ove godine bio sam u Udinama poslovno, tada sam i mogao pokupiti mob. Prije Palmanove se skrene desno na autoputu i imaš još jedno 70-tak km do Udina. Da, Trst ti je na pola puta, ali velim ti, 45 dolara ti je poštarina unutar Italije. A ti vidi što ti je isplativo.
Najbolje je dogovoriti se sa njima, kao što si već i napravio. Nema ništa crno na bijelo. Vjerojatno ćeš prvo dobiti dogovor da ne može, da ovo da ono, onda reci da za te novce doma imaš HTC One X ili SGS3, pa će onda sve biti moguće
Tako je meni "Jessica" kenjala da se ne može pokupiti u Udinama. I onda kad sam rekao da ga tako neću uzeti, javio mi se "Frank" iz Udina i dao mi svoj broj moba i rekao da se može pokupiti i da se javim na e-mail koji sam dao, da se dogovorimo i da se javim na mob kad budem u blizini
Citiraj:
Autor Guls
Bogami i ja sam se začudio. Da li postoje još kakvi troškovi ako mi je mob poslan iz IT? PDV, nešto lijevo desno...? Ne bi trebalo, ali pitam informativno.
|
Ako ti je mob poslan iz Italije, onda nebi trebao imati više nikakvih davanja. Ako je poslan iz Kine, onda te mogu dernuti PDV-om.