View Single Post
Staro 04.07.2013., 11:37   #108
Brko
Antimićanin
Moj komp

Brko's Avatar

Datum registracije: Aug 2007
Citiraj:
Autor coconut Pregled postova
Poslah mail pa da vidimo šta će mi odgovoriti. Udine mi baš i nisu blizu, ali Trst mi je ok (cca. 70km). Usput malo u šoping sad kad su krenuli popusti. A 30% razlike i nije malo. Po toj računici, naručiti ga iz Kine pa platiti pdv ili Italije bez davanja dođe skoro isto. Možda čak i skuplje iz Italije ako računaju 50 EUR za DHL.
45 dolara košta shipping unutar Italije. Na veliki petak ove godine bio sam u Udinama poslovno, tada sam i mogao pokupiti mob. Prije Palmanove se skrene desno na autoputu i imaš još jedno 70-tak km do Udina. Da, Trst ti je na pola puta, ali velim ti, 45 dolara ti je poštarina unutar Italije. A ti vidi što ti je isplativo.

Najbolje je dogovoriti se sa njima, kao što si već i napravio. Nema ništa crno na bijelo. Vjerojatno ćeš prvo dobiti dogovor da ne može, da ovo da ono, onda reci da za te novce doma imaš HTC One X ili SGS3, pa će onda sve biti moguće

Tako je meni "Jessica" kenjala da se ne može pokupiti u Udinama. I onda kad sam rekao da ga tako neću uzeti, javio mi se "Frank" iz Udina i dao mi svoj broj moba i rekao da se može pokupiti i da se javim na e-mail koji sam dao, da se dogovorimo i da se javim na mob kad budem u blizini

Citiraj:
Autor Guls Pregled postova
Bogami i ja sam se začudio. Da li postoje još kakvi troškovi ako mi je mob poslan iz IT? PDV, nešto lijevo desno...? Ne bi trebalo, ali pitam informativno.
Ako ti je mob poslan iz Italije, onda nebi trebao imati više nikakvih davanja. Ako je poslan iz Kine, onda te mogu dernuti PDV-om.
Brko je offline