Citiraj:
Autor FERRYS
vozim motor i zagriženi sam motorist al nemože me niko uvjerit da na motoru nije konjina za volanom...
ono što bi struka rekla : u slučaju da ga pogodi u stražnji kraj kombija, vozač kombija nema niti 1% odgovornosti. Ukoliko bi pogodio bok kombija bilo bi oduzimanje prednosti al kad se uzme u obzir brzina motocikla bila bi podijeljena krivnja s do nekih 35% sukrivnje vozača motocikla...
Kako god okreneš vozač ne bi ni u kojem slučaju bio 100% odgovoran, i kako god okreneš vozač motora je konjina koja je pitanje vremena kad ce otić s ovog svijeta...
ps: jedan sudski vještak trenutno sjedi do mene tak da svaka daljnja rasprava je suvišna  )
|
Džabe ti taj sudski vještak kraj tebe, kad ne vidi tako očitu stvar a to je da se panj sa kombijem vozi posred ceste, znači preko 2 prometne trake, te izlijeće u preticajnu traku, zbog nedržanja razmaka s vozilom ispred sebe, što čini prethodno neprovjeravajući da li je prestrojavanje sigurno za izvesti bez direktnog ugrožavanja ostalih sudionika u prometu, što je već skrivio nedržeći razmak, itd., da ne nabrajm cijelu litaniju
Pozdravi vještaka i reci mu da može slobodno natrag u školicu

(nije jedini, zbog takvog neukog vještaka sam imao slučajeve klijenata po 5-6 godina na sudu)....