View Single Post
Staro 04.07.2013., 00:43   #2687
X-Plosiv
Premium
Moj komp

X-Plosiv's Avatar

Datum registracije: Jan 2007
Citiraj:
Autor ehohr Pregled postova
Ovo da se dobiju 4v5 game, ne postoji heroj koji to radi, pogotovo ne u LoLu.

To moze proc protiv jako losih igraca, ali ako imas 5 ljudi koji su dobro pickali, ne postoji heroj koji okrece game SAM, to jednostavno nije moguce u LoLu.
Totalne gluposti, pobjeđivao sam i s 4vs5 čim imam neke Aoe Ultije.

Citiraj:
Autor Vedranicio Pregled postova
@Blue Ez - dobar je samo early nevalja ništa dok ne nabavi muramanu i spirit buff.
Kako ne? Moje je mišljenje čim on nabaci Iceborn da postane duplo jači...više puta sam znao biti u minusu, ali s tim itemom možeš čuda raditi, kite, bježanje+kite bla bla...

Da te pitam, koje bi mi champove preporučio za mid/jungle/adc/supp? Trenutačno sam na Gold 1, ali mi treba nešto da s čime bih mogao snowballati.

Nisam igrao Tristanu (jesam jako malo), ali moje je mišljenje jest da je čisti OP od ADC, isto kao Twitcha kojeg moram još malo vježbati.

Zanima me najviše što bih trebao u Jungli, nekako mi se čini da bi bilo dobro da idem naučiti Nautilusa ili Lee Sin-a, pošto kada ja junglam to je većinom amumu/noc/vi/jax.

EDIT:

Ako se ne varam, ti igraš za GURU? I ako se ne varam - jedan od boljih MIDeva s ovih prostora..imaš koji savjet? Obično na midu igram Katarina/Lux/Kassadin/Karthus...pa sam počeo gledati da li da krenem igrati Swaina ili Oriannu. Što misliš?

Zadnje izmijenjeno od: X-Plosiv. 04.07.2013. u 01:04.
X-Plosiv je offline   Reply With Quote