Ja sam nedavno kupio Genius GX Gila mis i za sad sam zadovoljan. Kvaliteta materijala, tipki i svega je na visokom nivou. Raspored svega je isto dobar ali mislim da bi ekipa sa velkim sapama mogla imat problema sa ovim misem i da je bolje da ga preskoce. Ja imam srednju sapu, malo siru i preferiram claw grip i mis mi nakon malo navikavanja lezi dosta dobro. Mislilm da je taj mis idealan za ekipu sa manjom sapom i bilo kakvim hvatom. Za 370kn nije lose uopce.
Ja budala krenuo stavljat novi klik na konea i stavio novi ali na krivu tipku. Losa lemilica i sve kaj ide uz to, na kraju ga pospremio i iso kupit novi. Konea mozda sredim kad cu imat volju.
Mali update, odlican je Gila i super mi pase. Jedan od boljih miseva kaj sam imal i mislim da bi se mnogima mogao jako svidit ali i mnogima nece pasat taj oblik i velicina. Moze se djelomicno isprobat dok je jos u kutiji pa treba obavezno provjerit dal pase. Cak mi je i razmjestaj tipki odlican, iako osim normalnih, najcesce koristim sam dve bocne. Malo me smeta sta je skrol preglatki ali to je vec sitnica. Koristim ga na 2800 i tak radi super. 3800 DPI je jos uvijek upotrebljivo. Iznad toga je vec too much. Igram s njim D3 i CoH2 i jednostavno sam bolji nego sa FireGliderom, lakse igram i precizniji sam. Nije to jos kao Salamosa u slicnim igrama ali je blizu, taj mali Razer mi je nepobjediv za RTSove i sl. samo kaj mu fali tipki.