01.07.2005., 21:42
|
|
Premium
Datum registracije: May 2004
|
Citiraj:
Originally posted by mitzek
da,da.....:burn:
nakon 13-14 sati posla mi se bash jaaaakoooo prtlja po opcijama emulatora da si podesim nekaj,aha...
ko i nekom drugom..pa nismo svi nazalost genijalci pa da nam Sve sljaka, pogotovo emulacije....btw, MENI SVE sljaka izjava je super, a mi drugi smo jadnici kaj nemremo posteliti 1533 postafke u emulatoru zgubimo 22 sata za podesavanje, da bi se igrali 10-15 minuta i onda pod prijetnjom valjka za tijesto isli u krevet....
velim, sve ima svoje,tak da ostajem pri tome da je ps igrica za PS ,a ne za PC/PS emulator.....,ak veseli tebe, ne znaci nuzno da bude veselilo sve ostale, barem kad cujem jambranje starih raga poput mene...
|
....
pa nema tu baš tako puuuno opcija, sve ti je već sređeno...to bi ti sredio i tvoj "valjak za tijesto"
...ja sam dipl. ing. emumaniac koji je polako otisao iz tih voda, da bi me sad tim izjavama "kako se to nikako neda srediti da šljaka" natjerali da ponovno moram i sebe samoga uvjeravati dali je to stvarno tako teško, srećom oprema je u arhivi koju bi trebalo malo obnoviti... 
|
|
|